edit: zgodnie z sugestią naszego samca alfa poprawiłem orta

Jeszcze trochę popracujesz nad sobą i będziesz rwał bez roweru, po kilka numerów dziennie.focker pisze:Podryw na dwudziestoletni rower. Lepie niż na Golfa III. Ale popatrz, jak łypią niepostrzeżenie. Kręci je ;)
100% prawda i sam jestem tego przypadkiem.Jeszcze trochę popracujesz nad sobą i będziesz rwał bez roweru, po kilka numerów dziennie.
Tak po ślubie większość facetów pozbawia sie tajemniczości, uroku, zmysłu do podrywu traktując kobiete jako służącą i prostytutke na ryczałt a potem to tylko rozwód bo wypalenie total. A i chyba znajomość ortografii też.coś się w męszczyźnie wyłącza samoczynnie
oj typowy zazdrosny albo jeszcze nie poznał brutalnej prawdy otaczającego świata.nawet nie wiesz jaki ubaw Cię omija z naszym PUA![]()
to zdjęcia koło stawów niedaleko kapliczek? jeśli tak to też tam się dzisiaj kręciłem koło południa.. paru znajomych startowało a ja też właśnie wyszedłem z grypy i tylko podjechałem pokibicowaćfocker pisze:Po drodze nawet się okazało, ze był jakiś Maraton. Ja po chorobie i tak nie dałbym rady :(
No i czad takie warunki to ja lubię. To jest mgła, smok czy smog?Piotr pisze:........wybrałem sie na Kopiec z ranka ...
[url=http://s5.ifotos.pl/mini/Obraz-385_wpxwsar.jpg]Obrazek[/url]