hit00r pisze:Napiszę tak ... kolor jest paskudny ... ale tobie może się podobać.
Sama rama jest zajebista a wręcz genialna![]()
Cholernie sztywna więc wcale się nie dziwię że tam siedzi sztyca z amortyzacją![]()
Miałem kiedyś F1000 SL i to było to![]()
Killera V500 też bardzo miło wspominam.
Nie boisz się że te Magury zmasakrują ramę![]()
U mnie dość mocno ją rozginały.
Generalnie mimo tego że jest dość stonowany to jako całość bardzo mi się podoba gdyż jestem fanem marki![]()
Szkoda że nie jest niebieska w perle wtedy wygrał byś ten konkurs bez dwóch zdań![]()
Headhoka robiłeś![]()
Koła to Rolf![]()
Że czemu ?corrado1111 pisze:PUA?Bart pisze:Fajne urządzenie. Na fotę nr 6 mogę patrzeć godzinami![]()
mowilem ci juzhit00r pisze:Szkoda że nie jest niebieska
Sami wielbiciele matu tutaj widzę ...marcin74 pisze:mowilem ci juzhit00r pisze:Szkoda że nie jest niebieskapuknij sie w czolo
kolor fajny ...z tych rzadziej spotykanych do tego fajnie wygladajacy kokpit i .....kolka ---lza sie w oku kreci mialem takie w pierwszym rowerze kupionym juz za morzem![]()
No właśnie odnośnie kół ... jedyne co to obręcz i to jest masakra jeśli padnie ... a w końcu padnie bo to chyba nie jest ceramicznafocker pisze:Koła to Rolf Satellite. Jedyne co może rodzić problemy to obręcz - więc w porównaniu do innych kół systemowych i tak jest nieźle. Ja na nie nie narzekam.
Kolor to kwestia gustu. Mi się matowe zawsze podobały.
Fajne są w nim kalkomanie - nie wiem jak one są zrobione, ale wyglądają jak malowane, a nie naklejane. Stanowią absolutnie jedną całość z lakierem bazowym. Ta rama swoje kosztowała w 1998r - to widać po detalach.
Co ciekawe - katalogowo F900 był dostępny zasadnioczo w kolorze... niebieskiej perły. Szary był w opcji - dzięki Bogu trafiła mi się ta wersja ;)
Grzesiek !!!! dzwon do Himayerahit00r pisze:Gdybyś wstawił swojego w wersji niebieskiej to sam bym na niego głosował
Hmmm....Gdybyś wstawił swojego w wersji niebieskiej to sam bym na niego głosował
focker pisze:Gdyby Ci się za bardzo podobał to by oznaczało, że gdzieś popełniłem błąd ;)
Yhhh ty "kundlu" wrednyfocker pisze: Jakby Ci tu powiedzieć.
To co napisałeś pozwala mi wierzyć, że rower jednak nie jest taki zły.
Gdyby Ci się za bardzo podobał to by oznaczało, że gdzieś popełniłem błąd ;)
No przecież napisałem że CZĘŚCI SKŁADOWE SĄ OKdovectra pisze:hit.l.e.r
ależ czerwone detale ożywiają szarość...
Kurde - czyli jednak trzeba je wymienić ;(hit00r pisze:No przecież napisałem że CZĘŚCI SKŁADOWE SĄ OKdovectra pisze:hit.l.e.r
ależ czerwone detale ożywiają szarość...
No tak, bo my to mamy wolne kiedy chcemy i o każdej porze roku.Piotr pisze:nie ma czego , każdy może jechać , tylko Wam sie po prostu nie chce , wolicie siedzieć i klikaćruszać dupska , w niedziele Hala Krupowa wzywa, ale chyba na butach pojade
ja mam przesrane bo w sumie wolne na jazdy mam na jesieni pózniej i w zime , póżniej sezon sie zaczyna i człowiek zmęczony jest robotą ... ale zima w tym roku jest łaskawa ....