Zimno i wiatr, ale 'Scott test tour' zawitał do Łodzi i trzeba było porównać stare z nowym.
Proponowali scale albo sparka, ale wolałem polatać na swoim
Endo dostała dziś łupnia w Łagiewnikach ile tylko sił w nogach. Zero litości. Sama do tego zachęcała, obawiam się że tym rowerem na niedzielne wycieczki z rodziną się nie da jeździć
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
Proponowali scale albo sparka, ale wolałem polatać na swoim
Endo dostała dziś łupnia w Łagiewnikach ile tylko sił w nogach. Zero litości. Sama do tego zachęcała, obawiam się że tym rowerem na niedzielne wycieczki z rodziną się nie da jeździć
[center]

[center]

[center]

[center]

[center]

dokładnie, podświadomie deptasz ile pary w łydachsnack pisze:obawiam się że tym rowerem na niedzielne wycieczki z rodziną się nie da jeździć
extra ten scott, nic bym nie poprawiał. fajna konfrontacja technologi dekad, i jak zwykle retro rządzi. no zoba te współczesne rowery wszystkie takie same, a ten błękit, ten sid i ta korba, te opony, softtail, carbon,,,

+1YvesMoi pisze:extra ten scott, nic bym nie poprawiał. fajna konfrontacja technologi dekad, i jak zwykle retro rządzi. no zoba te współczesne rowery wszystkie takie same, a ten błękit, ten sid i ta korba, te opony, softtail, carbon,,,![]()
![]()
![]()
Pięknie!!!
Te puchy wszystkie takie same jak klony i to nie tylko u Scott-a. Postawisz Rometa w środku to nawet nikt nie zauważy 
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
No dokładnie. Jakbym miał już kupować coś aktualnego to chyba bym poszedł do treka bo oni jakoś teraz malują w moim guście. A te scotty takie jakieś smutne, bez fantazji, polotu. I pewnie za 10tysi każdy
W endo parę drobiazgów zostało do dokupienia/zrobienia i będzie finito. A opony z olx z tego co pamiętam. Raz się trafiła jedna, innym razem trzy i się uzbierało
wcześniej skolioza poratował. Tył nówka, przód starawa i guma już nie ta, ale będę ją pilnował i zawczasu zdejmę
aaa i pojechałem tam dziś celowo, aby propagować ideę retromtb i na głos mówiłem że jest takie forum itp
rozmawiałem m.in. z jakimś gościem co tam rządził, mówił że też ma taką tylko nieco zniszczoną...
W endo parę drobiazgów zostało do dokupienia/zrobienia i będzie finito. A opony z olx z tego co pamiętam. Raz się trafiła jedna, innym razem trzy i się uzbierało
aaa i pojechałem tam dziś celowo, aby propagować ideę retromtb i na głos mówiłem że jest takie forum itp
Rower prawie gotowy, pogoda też niczego sobie, więc pora na małą przejażdżkę:
Ostatnie trzy kilometry to postój co 500 metrów i dokręcanie palcami śruby korby, klucze oczywiście zostały w domu ;)

Ostatnie trzy kilometry to postój co 500 metrów i dokręcanie palcami śruby korby, klucze oczywiście zostały w domu ;)
Pokręciłem wczoraj trochę po swojej okolicy. Sorki za jakość. Zdjęcia cyknięte telefonem. Trzeba na przyszłość wrzucać mały aparat do torby.

obrót o 180 st i

obrót o 180 st i

U mnie intensywny weekend. Piątek w Rudawach Janowickich kręciłem a potem 2 dni w Dolinie Bobru. Tutaj kilka fotek z pierwszej części:
http://pokazywarka.pl/6qi35i/
http://pokazywarka.pl/6qi35i/
tommyride.bloog.pl
Ja w tamtych okolicach wolę się wspinać niż jeździć na rowerze :)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
To warto się wybrać. To są okolice Jeleniej Góry - ze skałek bardzo dobrze widać Śnieżkę.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Dzisiejszego dnia wąwóz kochanowski zebrał swoje żniwa. Po glebie zorientowałem się, że pręt siodełka wyskoczył ze swojego pierwotnego miejsca. W domu udało się naprawić, ale biodro będzie się goić dłużej... Jakby co warunki nie za ciekawe - glina zmieszana z liśćmi i korzeniami. Nawet wildgrippery by sobie nie dały rady. Po nieszczęśliwym upadku próbowałem jeszcze raz jechać, ale przeskoczyłem kierę i rower znów się poobijał, więc postanowiłem zejść. Niby pójście na łatwiznę, ale obecnie nawet to jest wyzwaniem. Oczywiście nie tylko ja miałem tam problemy o czym świadczą liczne ślady...
Marcin to będę dziś czekał na relacje 
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Hot Chili Zymotic II
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Hot Chili Zymotic II
veni-vidi-vici 
ale oddaję honor -łatwo nie było i za pierwszym razem sie nie udało W sumie, przy tym wymyciu wąwozu i takiej śliskości podłoża góra i dół przy zachowaniu ostrożności poszły od kopa i tak naprawdę problematyczna była środkowa część z koleiną Gleby jednak nie było, skończyło się na podparciu po uślizgu przedniego koła
ale oddaję honor -łatwo nie było i za pierwszym razem sie nie udało W sumie, przy tym wymyciu wąwozu i takiej śliskości podłoża góra i dół przy zachowaniu ostrożności poszły od kopa i tak naprawdę problematyczna była środkowa część z koleiną Gleby jednak nie było, skończyło się na podparciu po uślizgu przedniego koła
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Okolice Szczebrzeszyna. Tym razem wąwozy sobie odpuściłem po sporych świeżych opadach. Ale pola też piękne. Niestety pstryknąłem tylko widokówki z ambony myśliwskiej, na trasie zapomniałem o fotkach.
https://drive.google.com/open?id=0B8Mr1 ... authuser=0
https://drive.google.com/open?id=0B8Mr1 ... authuser=0
Ja dziś też nie odpuściłem. Troszkę się pokręciłem po południowej części Krakowa. Może nie mam wspaniałych fotek ze zjazdów, ale za to zrobiłem zdjęcie lamom
. Noga zaś po wczorajszej eksploracji ziemi i korzeni nabrała kolorów.
Kurde a My z kapelusznikiem nie mamy fotek. Dziś ok 40km po asfaltach
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
firmowa sztyca,i... damskie siodło ?!!!dodo1989 pisze:Dzisiejszego dnia wąwóz kochanowski zebrał swoje żniwa. Po glebie zorientowałem się, że pręt siodełka wyskoczył ze swojego pierwotnego miejsca. W domu udało się naprawić, ale biodro będzie się goić dłużej... Jakby co warunki nie za ciekawe - glina zmieszana z liśćmi i korzeniami. Nawet wildgrippery by sobie nie dały rady. Po nieszczęśliwym upadku próbowałem jeszcze raz jechać, ale przeskoczyłem kierę i rower znów się poobijał, więc postanowiłem zejść. Niby pójście na łatwiznę, ale obecnie nawet to jest wyzwaniem. Oczywiście nie tylko ja miałem tam problemy o czym świadczą liczne ślady...
śmietnik to nie retro!