Snack daj spokój z tym s bikiem wisiało to ustrojstwo z rok czasu na allegro albo lepiej za dwupak whiskey ze średniej półki :) i wrażania na nikim nie zrobił.
Spójrz na Koniacza. Nic tylko zakładać japonki koszulę hawajską i zwiedzać nadmorskie kurorty :)
Bart nieoficjalnie odrzucam kandydaturę Twojego "dajmonbajka" . Za dużo już się na niego napatrzyłem
Trzeba próbować. Nie chciałbym żeby ktoś patrząc na Cinelke myślał:corrado1111 pisze:
Można jeszcze bardziej?
kiedy ten miesiąc wreszcie skończy
Dla tego napisałem wcześniej, że idę lepić coś nowego ;)sztopi17 pisze:Bart nieoficjalnie odrzucam kandydaturę Twojego "dajmonbajka" . Za dużo już się na niego napatrzyłem
a ja mostka do zdjęć nie zmienię...
bo nie mam innego
bo nie mam innego
A ja mam czarnego Kore 120mm :)
Mogę użyczyć.
Mogę użyczyć.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
ooo focker mogę wypożyczyć do zdjęć, postaram się nie zniszczyć
a żółty to chyba też nie pasi, nie ma z czym zagrać, żadnego elementu żółtego nie ma w rowerze. poza tym zanim cardamon byś przysłał znad morza to już byłby nowy rok
ale aż tak was kłuje w oczy ten biały mostek? powiem wszystko Yvesowi, będzie mu bardzo przykro!
a żółty to chyba też nie pasi, nie ma z czym zagrać, żadnego elementu żółtego nie ma w rowerze. poza tym zanim cardamon byś przysłał znad morza to już byłby nowy rok
ale aż tak was kłuje w oczy ten biały mostek? powiem wszystko Yvesowi, będzie mu bardzo przykro!
najlepszy byłby RooX sid blue
ps. Yves miał ten mostek ode mnie, w takim razie mi też jest bardzo przykro !
ps. Yves miał ten mostek ode mnie, w takim razie mi też jest bardzo przykro !
Dzięki za uznanie ale mam teraz taką sytuację rodzinną że nie podejmę się tego z powodu braku czasu.veng pisze:Corrado rzecz jasna
Lodzermensch
Moja propozycja na okładkę :)
Kolejność miesięcy przypadkowa
Październik
Listopad
Wrzesień
Styczeń
Kolejność miesięcy przypadkowa
Październik
Listopad
Wrzesień
Styczeń
dobrze jakby wszystkie zdjęcia były poziome
rozmawiałem z moją gorszą połową, podobno jest jakaś drukarnia gdzie pobierasz mały program ładujesz zdjęcia wybierasz ogólny layout i im wysyłasz taki przygotowany gotowiec i oni drukują X razy, podobno prosta sprawa, jutro się dowiem ile za sztukę, mogę ogarnąć temat jeżeli chcecie
rozmawiałem z moją gorszą połową, podobno jest jakaś drukarnia gdzie pobierasz mały program ładujesz zdjęcia wybierasz ogólny layout i im wysyłasz taki przygotowany gotowiec i oni drukują X razy, podobno prosta sprawa, jutro się dowiem ile za sztukę, mogę ogarnąć temat jeżeli chcecie
Działaj tylko trzeba zmobilizować resztę , żeby jakieś fajne fotki porobiła :)
PS. Z Koniaczem się rozpędziłem , ale zdjęcie meega !
PS. Z Koniaczem się rozpędziłem , ale zdjęcie meega !
A co to jest, telewizja?cardamon pisze:dobrze jakby wszystkie zdjęcia były poziome
Dobry pion, albo kwadrat, bracia, kwadrat - robi scenę i rozbija monototo.
A poza tym, można by choć parę dynamicznych zrobić, z jazdy.
Jak już mamy być takie estety.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Aldek, a Ty chcesz mieć murzyńskiego pindola zamiast swojego roweru, że już zaczynasz tak jęczeć czy co ? layouty są tak przygotowane że wstawiasz zdjęcie albo poziome i pod spodem masz kalendarz na dany miesiąc albo zdjęcie pionowe i jest ono tłem dla numerków albo numeracja jest pionowo na jednym z boków, jak będzie raz w poziomie raz w pionie to wyjdzie kupa z takiej szaty graficznej, ja tego robić nie muszę, moge podać Wam linka, każdy zrobi sobie swój kalendarz i najbardziej będzie zadowolony Bart walac gruchę nad 12-toma zdjęciami swojego DB
Szukałem właśnie w Piotrowej galerii ale są same rowery, Piotra nie ma na żadnym zdjęciu.cardamon pisze:git, dostarcz fotocorrado1111 pisze:A na czerwiec proponuję zdjęcie Piotra w rajtach.
Lodzermensch
A co Piotr ma super rzeźbe i figure atlety? Bo szczerze to go nigdy na żadnym foto nie widziałem Corrada widziałem,Fockera,Yvesa,Dodo,Skolioze, no czyli wszystkich z zlotowych foto co byli podpisani. Mnie to przez fb pewnie całe forum oglądało...
Piotr jest jak Mister Universum, Hubert podeślij mi na pm swojego Facebooka, muszę obejrzeć jak wygląda geniusz.
Lodzermensch
Piotr jest poprostu ZAJEBYSTY, wszystkie laski z Krakowa chodzą do niego do warsztatu żeby patrzeć jak zaplata koła
No ale muszą mieć widok wielkie bicki rzeźba tripola idealna a zręcznie paluszkami bawi sie kluczem do nypli a ja sam ostanio sie nauczyłem zaplatać i centrować bez centrownicy i w końcu wychodzi mi z pamięci