Zanabyłem tym razem cały rower. Myślałem że będzie 100% oryginał, tylko czemu RD i FD są XT FD wygląda na przytwierdzone seryjnie...
Stan taki sobie, musiałem zmienić cały napęd żeby w ogóle nim wyjechać. W ogóle chyba nad nim jeszcze popracuję.
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Korba wizualnie ładniutka, kiera oryginalna -fajny materiał do roboty
Z resztą Almego DX i Cromega DX z roku 91 to moje ulubione malowania Alpiny (z pierwszeństwem jednak dla tej pierwszej - ach ten oczojebny żółty!)
Z resztą Almego DX i Cromega DX z roku 91 to moje ulubione malowania Alpiny (z pierwszeństwem jednak dla tej pierwszej - ach ten oczojebny żółty!)
Właśnie korbę dostał, łańcuch i kasetę - strasznie zużyte i nie do jazdy miał.
Elektrycy zrobili w lesie rzeż drzewostanu, a po Polsce Szerokopasmowej ciągle wymywa glinę w miejscach, gdzie kładli światłowody w wąwozach i jest kupę wyrw nawet i metrowych - myślałem że zęby na nim wczoraj zgubię. Marin jakoś lepiej wybierał, kontrola była. Muszę ją pierw oswoić bo narowista sztuka.
Elektrycy zrobili w lesie rzeż drzewostanu, a po Polsce Szerokopasmowej ciągle wymywa glinę w miejscach, gdzie kładli światłowody w wąwozach i jest kupę wyrw nawet i metrowych - myślałem że zęby na nim wczoraj zgubię. Marin jakoś lepiej wybierał, kontrola była. Muszę ją pierw oswoić bo narowista sztuka.
co się dziwisz - Alpina tak już ma! wyraźnie krótsza baza, prosty sztywny wideł, główka 1 1/4" a wszystko po to aby właśnie osiągnąć sztywność i natychmiastową reakcję na ruch kierąveng pisze:Marin jakoś lepiej wybierał, kontrola była.
Nie nie, dalej - już Roztoczesuchy1704 pisze:Veng z okolic Kazimierza, Nałęczowa jestes? :)
Ha. Nigdy nie miałem e-staya. Okiełznamskolioza pisze:co się dziwisz - Alpina tak już ma! wyraźnie krótsza baza, prosty sztywny wideł, główka 1 1/4" a wszystko po to aby właśnie osiągnąć sztywność i natychmiastową reakcję na ruch kierąveng pisze:Marin jakoś lepiej wybierał, kontrola była.