Co tu dużo pisać - w telegraficznym skrócie pokręciliśmy z Sorem tradycyjną trzydniówkę - tym razem po Roztoczu
Nieco więcej w fotorelacji, cala reszta której nie sposób tu przekazać w naszych głowach
https://picasaweb.google.com/1021978808 ... i4ChzZupZA
Wow świetna fotorelacja, od dziecka zawsze kręciły mnie tego typu wyprawy, może w końcu upragniony retrobajk do niej mnie doprowadzi, a raczej dowiezie.
a czemu żeśta nie dali cynka, że wyjeżdżacie?
Roztocze jest git
Roztocze jest git
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Jest git!
A cynka faktycznie nie było, biorąc pod uwagę efekty cynków z ostatnich 5 lat jakoś nie przywiązywałem do niego wagi tą razą Obiecuję się poprawić na rok następny
A cynka faktycznie nie było, biorąc pod uwagę efekty cynków z ostatnich 5 lat jakoś nie przywiązywałem do niego wagi tą razą Obiecuję się poprawić na rok następny
ano właśnie :( blisko mamaldek pisze:a czemu żeśta nie dali cynka, że wyjeżdżacie?
Świetny wyjazd. Noclegi pod chmurką, piachy i błotko, szacunek Panowie Zazdroszczę motywacji i samozaparcia!
Dobry numer z tą autobusową komunikacją zastępczą. Potem kolej się dziwi, że pasażerowie się od niej odwracają...
Dobry numer z tą autobusową komunikacją zastępczą. Potem kolej się dziwi, że pasażerowie się od niej odwracają...
W Bełżcu jest coś do zwiedzenia poza pomnikiem, jakieś muzeum, pozostałości po obozie?
W pozostałościach po dawnym obozie znajduje się jednocześnie muzeum (wstęp free), ponadto jest jeszcze cmentarz wojenny i dość zniszczone dawne budynki kolejowe Więcej nie zarejestrowałem
Tak wygląda obóz, muzeum to budynek po prawej stronie (niewidoczny tu)
Poldku - z tego co zrozumiałem autobus kolejowy to komunikacja zastępcza, nie docelowa, wprowadzona ze wg na remont torów na odcinku Krk-Rzeszów (co mogą puszczają drogą żeby się korki nie robiły, bo czynny jest 1 tor tylko)
Tak wygląda obóz, muzeum to budynek po prawej stronie (niewidoczny tu)
Poldku - z tego co zrozumiałem autobus kolejowy to komunikacja zastępcza, nie docelowa, wprowadzona ze wg na remont torów na odcinku Krk-Rzeszów (co mogą puszczają drogą żeby się korki nie robiły, bo czynny jest 1 tor tylko)