można zgłosić jako abuse do operatora łączacardamon pisze: a Marcin ma trudną decyzję do podjęcia czy wyciąć pewną pule IP i ograniczyć innym potencjalnym odbiorcom dostęp do forum czy nie, przy założeniu że Hubert na zmiennym IP siedzi
NO ALE JA DO JASNEJ CHOLERY NIE JESTEM W TEMACIE!focker pisze:Niezłe. Zbanowany bezczel robi ze wszystkich debili i jeszcze znajduje poklepywaczy, którym się nie podoba jak ktoś ktoś się próbuje temu przeciwstawić. Dalej dawajcie z siebie robić kretynów - zupełnie jakby Trynkiewicz uciekł z więzienia czy tam innego przybytku w którym powinienbył być i ktoś np. widząc go w sklepie próbował go bronić, że przecież dzisiaj nic nam jeszcze złego nie zrobił. Pięknie. Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale granice absurdu i tak zostały przekroczone.
NIE OBSERWUJĘ WĄTKU JAKIEGOŚ CYMBAŁA , KTÓRY COŚ TAM ZROBIŁ A WY ZAMIAST KOMENTOWAĆ SPRZĘT WCHODZICIE I ROBICIE TU ROZPRAWĘ SĄDOWĄ!
GÓWNO MNIE OBCHODZI TEN KOLEŚ I JEGO PRZEWINIENIA!
NAWET JEŚLI TO ON PISAŁ TO NIE SKLECIŁ W MOIM WĄTKU NICZEGO ZŁEGO!
kogo nazywasz poklepywaczem ?focker pisze:Niezłe. Zbanowany bezczel robi ze wszystkich debili i jeszcze znajduje poklepywaczy, którym się nie podoba jak ktoś ktoś się próbuje temu przeciwstawić. Dalej dawajcie z siebie robić kretynów - zupełnie jakby Trynkiewicz uciekł z więzienia czy tam innego przybytku w którym powinienbył być i ktoś np. widząc go w sklepie próbował go bronić, że przecież dzisiaj nic nam jeszcze złego nie zrobił. Pięknie. Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale granice absurdu i tak zostały przekroczone.
Żeby zakończyć offtopveng pisze:można zgłosić jako abuse do operatora łączacardamon pisze: a Marcin ma trudną decyzję do podjęcia czy wyciąć pewną pule IP i ograniczyć innym potencjalnym odbiorcom dostęp do forum czy nie, przy założeniu że Hubert na zmiennym IP siedzi
To nie jest trudna decyzja - karę dostał człowiek a nie stworzone przez niego konto W temacie zgłoszenia do operatora łącza także działam
Wojtas pisze:za mocno skręcona! kumpel jeździ na tym badziewiu 2 lata w kurierce i działa :)
Jakie ma znaczenie za mocne skreceniePiorun pisze:Wojtas ma racje z skręceniem, nie tylko to że za mocno ale też to że nie równo skręcona mogła być.
mysle ze chodzi o to:
hit00r pisze:Wagowo to Turner jest papierowy - wyczuwalnie lżejszy niż Thomson.
Ten zacisk jest lipny.
Thomson warty kasy.
Ja teraz Thomsona Droppera kupilem...I jak wyjelem z pudla to padlem na kolana porazony jakoscia i kultura wykonania.
Szkoda z e wywiozlem z Jeleniej graty...Bo mam bardziej pasujacy zacisk do propheta :
Thomson warty kasy.
Ja teraz Thomsona Droppera kupilem...I jak wyjelem z pudla to padlem na kolana porazony jakoscia i kultura wykonania.
Szkoda z e wywiozlem z Jeleniej graty...Bo mam bardziej pasujacy zacisk do propheta :
Papierowy jest, ale też na nim jeździłem z moją ciężką dupą, mój kumpel na niej teraz jeździ, jakie znaczenie ma skręcenie?2ass pisze:Wojtas pisze:za mocno skręcona! kumpel jeździ na tym badziewiu 2 lata w kurierce i działa :)Jakie ma znaczenie za mocne skreceniePiorun pisze:Wojtas ma racje z skręceniem, nie tylko to że za mocno ale też to że nie równo skręcona mogła być.
mysle ze chodzi o to:hit00r pisze:Wagowo to Turner jest papierowy - wyczuwalnie lżejszy niż Thomson.
Takie:
cino cinelli santo subito
na sprzedaż:
https://picasaweb.google.com/wojd47h/NaSprzedaz#
moje aukcje:
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=24938441
na sprzedaż:
https://picasaweb.google.com/wojd47h/NaSprzedaz#
moje aukcje:
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=24938441
Może i lipny ( nie kultowy i tani ) ale chciałem mieć coś pod kolor i na śrubę więc go zamówiłem.michur pisze:Ten zacisk jest lipny.
Thomson warty kasy.
Obrazek
Po za tym jest szeroki i dobrze obejmuje ramę.
A jakie ty masz sprzęty ?
Może się znamy w realu
Papierowy jest, ale też na nim jeździłem z moją ciężką dupą, mój kumpel na niej teraz jeździ, jakie znaczenie ma skręcenie?Wojtas pisze: Jakie ma znaczenie za mocne skrecenie
mysle ze chodzi o to:hit00r pisze:Wagowo to Turner jest papierowy - wyczuwalnie lżejszy niż Thomson.
[/quote]
Wszystko można złamać i nie ma reguły.
To są rzeczy martwe.
Dobra firma gwarantuje małą szansę na to że produkt polegnie i za to się płaci.
Moja rama ma dożywotnią gwarancję , ale ja nie mam papierów więc to się nie liczy :/
Pozostaje mieć nadzieję że skoro kosztowała sporo i marka zacna to nie będzie lipy :)
A ja jeżdżę rekreacyjnie więc powinna trochę pojeździć
Przepraszam, z calym szacunkiem, o ile w Thomsonie ktory pokazales dokrecenie rzeczywiscie moze miec znaczenie, to w pokazanym na zdjeciu z pierwszej strony watku Turnerze, jedynie Twoja ciezka dupa moze pomoc w jej zlamaniu, to jesli dobrze widze na fotce wynika z konstrukcji owyej.Wojtas pisze:Papierowy jest, ale też na nim jeździłem z moją ciężką dupą, mój kumpel na niej teraz jeździ, jakie znaczenie ma skręcenie?2ass pisze:Wojtas pisze:za mocno skręcona! kumpel jeździ na tym badziewiu 2 lata w kurierce i działa :)Jakie ma znaczenie za mocne skreceniePiorun pisze:Wojtas ma racje z skręceniem, nie tylko to że za mocno ale też to że nie równo skręcona mogła być.
Takie:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Przepraszam, z calym szacunkiem, o ile w Thomsonie ktory pokazales dokrecenie rzeczywiscie moze miec znaczenie, to w pokazanym na zdjeciu z pierwszej strony watku Turnerze, jedynie Twoja ciezka dupa moze pomoc w jej zlamaniu, to jesli dobrze widze na fotce, wynika z konstrukcji owej.Wojtas pisze:Papierowy jest, ale też na nim jeździłem z moją ciężką dupą, mój kumpel na niej teraz jeździ, jakie znaczenie ma skręcenie?2ass pisze:Wojtas pisze:za mocno skręcona! kumpel jeździ na tym badziewiu 2 lata w kurierce i działa :)Jakie ma znaczenie za mocne skreceniePiorun pisze:Wojtas ma racje z skręceniem, nie tylko to że za mocno ale też to że nie równo skręcona mogła być.
Takie:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Siedzisko wymienione
Przeklęta lampa wyjaskrawia i wypacza kolory ale coś tam widać.
Na żywo kolor siodła jest identyczny z tym na ramie a te ciemniejsze elementy są takie same jak napisy na ramie
Już nie mam czego tutaj wymieniać ... chyba że manetki i tylną przerzutkę na X-0
Przeklęta lampa wyjaskrawia i wypacza kolory ale coś tam widać.
Na żywo kolor siodła jest identyczny z tym na ramie a te ciemniejsze elementy są takie same jak napisy na ramie
Już nie mam czego tutaj wymieniać ... chyba że manetki i tylną przerzutkę na X-0
Zacnie jest po zmianach Chociaż myślę, że zacisk, który proponował michur wyglądał by jeszcze lepiej
No ale to jest pierdółka...Pawlos pisze:Zacnie jest po zmianach Chociaż myślę, że zacisk, który proponował michur wyglądał by jeszcze lepiej
Gdybym miał się w to bawić to bym zasadził sobie coś w stylu HOPE'a albo Tune
Było zimno ale nie mogłem się powstrzymać ... na dole 22 stopnie na górze 5 ...
Przełęcz Karkonoska
Przełęcz Karkonoska
Miałem zrobić wątek na forum Endurotrophy ale wyszło na to że tam aż roi się od totalnych DEBILI i prowokatorów.
Więc sobie darowałem to śmieciowe forum gdzie nic nie można napisać z jajem bo panuje wszechobecna CENZURA!
Skoro już mam foty w innym oświetleniu to zamieszczę ... a no i platformy weszły w miejsce SPD
Więc sobie darowałem to śmieciowe forum gdzie nic nie można napisać z jajem bo panuje wszechobecna CENZURA!
Skoro już mam foty w innym oświetleniu to zamieszczę ... a no i platformy weszły w miejsce SPD
Ostatnio zmieniony 2015-06-10, 23:57 przez hit00r, łącznie zmieniany 1 raz.
Też preferuje platformy, te Dartmoory są naprawdę dobre, męczę drugi sezon wersję Pro na maszynach i jestem bardzo zadowolony. Chociaż epokowo z lekka nie pasują w Cannonie ;)
No to masz dokładnie IDENTYCZNE z tymi co ja mamPawlos pisze:Też preferuje platformy, te Dartmoory są naprawdę dobre, męczę drugi sezon wersję Pro na maszynach i jestem bardzo zadowolony. Chociaż epokowo z lekka nie pasują w Cannonie ;)
Nie zależy mi tu na zgodności epok ... rama to chyba 2007 amor i koła 2003 a przednia manetka to gdzieś 1992
Reszta rzeczy jest jeszcze nowszych więc sam widzisz
Z założenia miał dobrze jeździć i jeszcze lepiej wyglądać i stwierdzę nie skromnie że UDAŁO MI SIĘ