Zanabyłem właśnie. Zawsze marzyłem o jakimś GT
Ps.Ktoś napisze mi coś o tej ramie ?
GT Tequesta - rocznik nieznany...
#1Ostatnio zmieniony 2015-05-14, 19:45 przez Bart, łącznie zmieniany 2 razy.
Szperałem trochę i też mi tak wyszło, szczególnie co do STX'a.sztopi17 pisze:ale to mi śmierdzi 1995 r. i stx'em :)
nie podoba sie ??? to przyślij do mnie i masz kłopot z głowy ... nie dosć że mają to jeszcze marudzą ... ot polaczki ....Bart pisze:Dla mnie też mogła by być wyższa, ale nie mogłem się oprzeć
Nie lubię fioletów. Na STX RC będzie najprawdopodobniej. Amor będzie ten czarny co miałem w DB. Jak będzie ujwo to zostawię na oryginalnym sztywnym.sztopi17 pisze: fioletowym Sachsie
Wheeler'a już nie ma, a DB Apex '94 jest żonysztopi17 pisze:"Diamond Back Apex SE '96, Wheeler 7700 '94, Diamond Back Apex '94 "
Z tego co widać ma czym śmigać niech chociaż jeden rower wybije się przed szereg.
Mam ;)aldek pisze:ale ten starszy, z korbą na 5
Mam ;)aldek pisze: uszko na kanty, więc wybór hamulców też oczywisty.
Nie mam jeszcze, na razie będą zwykłe STXaldek pisze:Poszukaj koniecznie płaskich klamek stx rc
Nie wiem, nie mam jeszcze tej ramy u siebie.aldek pisze:Masz tam groove tube (linka idzie we wgłębieniu rury), czy już nie?
Czy to nie będzie STX SE?aldek pisze: Poszukaj koniecznie płaskich klamek stx rc (tych z brązową rączką).