no
i pięknie
prawie jak mój richey-coś.
wyciągnity z dna Dunaju,
z kołami z Lidla
centurion accordo gt '88, gary fisher big sur '99, trek singletrack 950 '95, romet-universal '82, centurion-ritchey '90-91, nishiki bombardier '94, peugeot black rock '90, univega dual action-pro '96, koga-miyata traveller '91/ ramy; wheller 6600 '93, centurion accordo '87, katrga dx '90 /było: muddy fox courier comp '92, peugeot mackenzie '92, giant cold rock '90, '91, '92,

wlej coś do ramy
bo suportu nie ruszysz
centurion accordo gt '88, gary fisher big sur '99, trek singletrack 950 '95, romet-universal '82, centurion-ritchey '90-91, nishiki bombardier '94, peugeot black rock '90, univega dual action-pro '96, koga-miyata traveller '91/ ramy; wheller 6600 '93, centurion accordo '87, katrga dx '90 /było: muddy fox courier comp '92, peugeot mackenzie '92, giant cold rock '90, '91, '92,

spokojnie..... rozebrany do golasa i teraz wanna i gorąca woda

w warsztacie podczyściłem troche i niestety jest zdrowo porysowana , podniszczone naklejki itd , ale zdrowa rama i widełki, hak podprostowałem ale dokończe tego przy regulacjach przerzutek.
Suport i inne szpeja były na smarze montowane elegancko poszło

a czy tyran .....mam Kamilaze jako rower zimowy , będe obczajał czy podmianka setu ramy będzie korzystniejsza dla mnie czy nie

daje jeszcze raz linka do albumu , https://plus.google.com/photos/11307837 ... 0711907520

bo mnie szlag trafia jak widze obsługe google + , dosżło pare fotek ..... :mrgreen: z kurzem.
www.velotech.pl

widziałeś ostatnie fotki , nie ma to jak dobry zoom, nawet widać jak bakterie sie ślizgaja po manetce :lol:

gościu jak mi to sprzedawał to mówi .... a tu z przodu linka jets do załozenia na halulec, i przerzutka pęknięta jest do naprawy .........I love it !!

ile dałem .... no wróciła mi sie sztyca i wieszaczek ...reszta gratis :lol: ide zobaczyc czy odmokło ....20 lat brudu....
www.velotech.pl

Powiedz mi tylko po co ci takie agonalne padło ?
Żeby zrobić z tego dziadostwa coś i się pochwalić że się da ?
To fajna zabawa ale też wywalenie pieniędzy w błoto.
Ale skoro kosztowało 70 zł to sam bym tyle dał i się cieszył :mrgreen:
Osprzęt zarżnięty że aż "miło" ... widocznie jakiś muł tego używał :oops:
Daj znać jak idzie "renowacja" jestem ciekawy czy tylko ja rzeźbię w gównie :lol:
Przy nim to mój Mongoose to jest w stanie kolekcjonerskim i osprzęt o niebo lepszy i stan też :->
Czekam na postępy :-o

osobiscie ma do tego stosunek ..... obojętny, dorby setram i bedzie służył jak spasuje , reszta mnie po prostu wali i nie bede sie tutaj roztkliwiał bo restaurowanie nie ma żadnego sensu , będzie jak będzie i ma wozić dupsko , w każdym razie na pewno nie bede podkręcał licznika na 90 km/h pluchami

a co do kasy to moja jest i wydaje jak mi sie podoba :-P 70 zł ??? e.. chyba nie ....
www.velotech.pl

eee dałem mniej bo brudny był :mrgreen: , opone dałem jedną znajomemu , felgi zostaną tylko bo ładne i nie jechane chyba , ktoś wstawił na sztuke i będą do odsprzedania, szprychy piasty kosz, sztyca odmyta, ramka i widły odczyszczone , stery wysmarowane jak nówki , kiera i mostek na razie zostawie w oryginale , zobacze ja ksie jeździ i tyle.
www.velotech.pl

no i gratulacje.