Miło się to czytaBorówa pisze: Są namacalne owoce tej rozmowy
Eeee no i?
Kto ty?
Może przedstawisz sie chociaż? W swoim profilu piszesz że pobyt na zlocie skłonił cie do rejestracji prawda to?
Kto ty?
Może przedstawisz sie chociaż? W swoim profilu piszesz że pobyt na zlocie skłonił cie do rejestracji prawda to?
Ojejej, myślałam, że się przedstawiłam, ale chyba zrobiłam to na tym podforum, na które zaprosił mnie Focker.
Więc nadrabiam: Marta ;)
Więc nadrabiam: Marta ;)
Podforum?
Nigdzie twojego wątku nie widziałem. Ani żeby Focker wprowadził cie na salony.
Cześć Marta (btw moje ulub. imie) ja jestem Hubert jak sie nie trudno domyśleć
Sądząc po nicku to na 90% jesteś brunetką
Nigdzie twojego wątku nie widziałem. Ani żeby Focker wprowadził cie na salony.
Cześć Marta (btw moje ulub. imie) ja jestem Hubert jak sie nie trudno domyśleć
Sądząc po nicku to na 90% jesteś brunetką
Wydało się, znów robimy bajzel w wątku, tzn ja robię.Borówa pisze:Corrado przecież wiesz, że jestem tylko Twoja ;)
Lodzermensch
Wszyscy Martę znają tylko Hubert znów w lesie?
A może by tak dla niego jakąś paczkę skołować?? Czasem mam wrażenie że on taki niekochany....
A może by tak dla niego jakąś paczkę skołować?? Czasem mam wrażenie że on taki niekochany....
Przyjdzie Focker to zrobi niektórym z zadka jesień średniowiecza
Jaki bajzel kulturalna rozmowa.
Piotrze jak na zloty nie jeździsz to ja też nie pojade a fajnie by sie nam pogadało i poza tym to intrygujących kobiet sie nie wyrywa jak pustaki na budowie tylko zdobywa bo to zbyt piękne istoty aby sie z nimi tak obchodzić. Wyrwana, wyrawać pamiętaj że człowiek a szczególnie atrakcyjna kobieta to istota poligamiczna co zostało nam z czasów kiedy jeszcze człowiek był zwierzęciem(a właściwe to niektórzy dalej mają w sobie drapieżnika ) a stały związek powstaje z tego że facet codzień pielęgnuje miłość i uczucie w kobiecie dając jej poczucie bezpieczeństwa i zapewnienia szczęśliwej przyszłości.
Borówa: Ostatnio usłyszałem teorie że kobiety zakochują się w facetach poprzez sex co o tym myślisz?
Myślisz że to czy jest inny czynnik.
Piotrze jak na zloty nie jeździsz to ja też nie pojade a fajnie by sie nam pogadało i poza tym to intrygujących kobiet sie nie wyrywa jak pustaki na budowie tylko zdobywa bo to zbyt piękne istoty aby sie z nimi tak obchodzić. Wyrwana, wyrawać pamiętaj że człowiek a szczególnie atrakcyjna kobieta to istota poligamiczna co zostało nam z czasów kiedy jeszcze człowiek był zwierzęciem(a właściwe to niektórzy dalej mają w sobie drapieżnika ) a stały związek powstaje z tego że facet codzień pielęgnuje miłość i uczucie w kobiecie dając jej poczucie bezpieczeństwa i zapewnienia szczęśliwej przyszłości.
Borówa: Ostatnio usłyszałem teorie że kobiety zakochują się w facetach poprzez sex co o tym myślisz?
Masakra.Hubert pisze:Jaki bajzel kulturalna rozmowa.
Lodzermensch
Tak. Niech każdy wyśle Hubertowi jakąś retro częśćAdamello pisze:A może by tak dla niego jakąś paczkę skołować??
Może być maczuga ? Z podaniem w konkretne miejsce.
Albo wibrator.Hubert pisze:Możecie mi podrzucić tytanową ramę xizang czy coś innego ciekawego
Lodzermensch
Wibratora nie chce po co mi taki badziew. Jak nie rama to szarakiem z odwrotną sprężyną nie pogardze.
Już nie pytajcie co chce bo Skolioza sie wpieni na mnie.
Już nie pytajcie co chce bo Skolioza sie wpieni na mnie.
to że siary robić nie wypada, to powinieneś wywnioskować choćby po dedykowanym Ci wątkuHubert pisze:Skolioza wiesz ja tu od maja jestem i wszystkiego niewiem.
A pewne rzeczy to i z domu wypada wynieść...
Przepraszam ale czasem to ja nie zauważam że coś głupiego gadam( choć tutaj to nic wulgarnego nie powiedziałem). Wiem że znowu offtop ale nic takiego tu nie napisałem.
Borówa i co jesteś w stanie odpowiedzieć? Napisz mi na pw jakiś kontakt do siebie to opiszesz mi dokładniej bo tutaj to Skolioza mnie na pal nabije a mam nawet ciotke w Łodzi .
Borówa i co jesteś w stanie odpowiedzieć? Napisz mi na pw jakiś kontakt do siebie to opiszesz mi dokładniej bo tutaj to Skolioza mnie na pal nabije a mam nawet ciotke w Łodzi .
Ktoś dostanie bęcki
Hubert, idź się schowaj do tej kanciapy hitlera i dłub swojego Balansa, bo nic nie kumasz z forumowego życia. Byś chociaż ze zrozumieniem czytał to co tu się pisze
Hubert, idź się schowaj do tej kanciapy hitlera i dłub swojego Balansa, bo nic nie kumasz z forumowego życia. Byś chociaż ze zrozumieniem czytał to co tu się pisze
Ktoś dostanie bęcki
Marze o takim poniemieckim bunkrze bym miał miejsce na więcej rowerów i bym 1000% retro rower sobie tam dał bo bym w końcu miejsce miał na takowy. Ale już dosyć o zachciankach bo naprawde nie chce zadymy.
nie wiem jak Wy, ale ja czuje sie emocjonalnie obrzygany tym inafantylno-pseudointeligentnym bełkotem prawiczkaHubert pisze:Jaki bajzel kulturalna rozmowa.
Hubert pisze:Jaki bajzel kulturalna rozmowa.........
tym sposobem Hubert, powaznie zacznij myśleć że zostaniesz samotny jak palec w dupie bez papieru do podcierki....ło matko ...