A dlaczego się nie przymierzałeś do 29? Do maratonów kupa ale do turystki i wycieczek rodzinnych jest ok.
Na takich najtańszych z Praktikera - coś koło 8zł/sztuka. Szkoda że mam tam tylko 2.70m do sufitu. Jakby było tak lekko ponad 3m to można by coś pod nie wcisnąć. Gdy są na zakładkę to ten dolny jest tak nisko ziemi że nic tam nie włożysz.stephen pisze:Na jakich dokładnie hakach one wszystkie wiszą?
Fajny wytwór Zastanawia mnie splot, bo trochę schodzi "roboty" przy takiej wersji, a i rozmiar samych szprych, technika wykonania etc. czasochłonne niesamowicie nawet mając wprawę i specjalistyczny sprzętAdamello pisze:Ostatnio popełniłem dla klienta taki oto rower:
fajny rower, ciekawe, jak wyglądał klientAdamello pisze:Ostatnio popełniłem dla klienta taki oto rower:
FOXa dopiero co machnąłem na biało, bo był czarny. Tak zostanie. A korba tak przy okazji, bo brzydka była. Bedą docelowo srebrne sztyca i mostek, raczej jasny rowerek ;)marcin74 pisze:te "bialosci" musisz czyms zastapic
to sie moge zamienic ...mam czarnego a planuje pomalowac na bialoAdamello pisze:FOXa dopiero co machnąłem na biało, bo był czarny
Tego nie pomalujesz.Adamello pisze:To je amelinium??marcin74 pisze:mam czarnego a planuje pomalowac na bialo