Dezent pisze:Ranger
Ja też rangera kupiłem ale z długimi palcami i w czarnym kolorze, M. Jeszcze nie dostałem, chyba jutro przyjdą. Mam nadzieję, że będą pasować.
A jakie pierwsze wrażenia Twoje - solidne są, dobrze leżą?
Dezent pisze:Ranger
Tommy pisze:
Dobrze wykonane. Leżą idealnie. Mam nadzieję, że wytrzymają tyle co Scotta.Tommy pisze:A jakie pierwsze wrażenia Twoje - solidne są, dobrze leżą?
Ja chwyty też zmieniłem na gąbkowe, jak zmieniałem gripy na klamko manetki. Niech się pianka wyciera, a nie rękawiczkiTommy pisze:Przy okazji zmieniłem też chwyty na Sars, także u mnie zupełnie nowy kontakt z kierą;)
Ale ja kupiłem takie:Dezent pisze:Ja chwyty też zmieniłem na gąbkowe, jak zmieniałem gripy na klamko manetki. Niech się pianka wyciera, a nie rękawiczkiTommy pisze:Przy okazji zmieniłem też chwyty na Sars, także u mnie zupełnie nowy kontakt z kierą;)
Dlatego nie jeżdżę na swoich rowerach:)Dezent pisze:Ała...
Pieprzony badyl. Folia ochronna nie pomogła.
[url=http://www.fotem.pl/data/mini/male_3816 ... 759a9d.jpg]Obrazek[/URL]
Nie wiem o co chodzi z tym koszykiemsmolar pisze:Jeden koszyk, zawsze "leży", bo tak wygodniej, no ale pewnie o tym nie wiesz
Mistrz VTSkeevo pisze:Jesteś miszczem Dezent
Jeszcze go nie mam...Skeevo pisze:szybciej byś założył amortyzator
To zmienia postać rzeczyDezent pisze:Jeszcze go nie mam...
no właśnie, to widać... dla siebie skróciłbym skok do 63mm bo zaczyna zajeżdżać chopperemDezent pisze:XC ma dużo większy skok od poprzedniego
Przy moim wzroście i wadze, po przesiadce z ramy 20" na 18", ta zmiana amora u mnie się sprawdziła.skolioza pisze:choć zachwytu - poprzez swoje własne doświadczenia z podobnymi zmianami - nie podzielam