Dzik
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
+1 j.w.corrado1111 pisze:Czasem nawet coś Ci wyjdzie ciekawego:)
No wizualnie to by siadłqsik pisze:Ładny :) Fajnie siadłby taki zestaw
http://fcdn.mtbr.com/attachments/drivet ... 0405-2.jpg
Scapina zobaczysz w lepszej jakości to zmienisz zdaniecardamon pisze:+1 j.w.corrado1111 pisze:Czasem nawet coś Ci wyjdzie ciekawego:)
Panie byle z dala łapy precz od XC, to Ci ładnie wychodzi to się nad dym brędzluj
Bredzisz człowieczku aż żal ciebie czytać ... zbudowałem tego Octane'a jako enduro a nie do katacji na hopkach.cardamon pisze:rower do zabaw grawitacyjnych z ujemnym wzniosem mostka, no tego jeszcze nie było, mam traumę i zamykam sie w piwnicy od środka, żeby więcej takich rzeczy nie oglądać, poziom Twojej inwencji twórczej sięgnął absurdu brakuje Ci jeszcze slicków big apple czy coś podobnego żebyś tymi asfaltówkami dziurawymi mógł szybciej w dół zapie&%alać
Przód to 2,4 ... tył 2,1.Piotr pisze:wiesz co .....w sumie paskuda jest bo rama gruba oponki cienkie , co to zrobiłeś sobie czasówke w dół asfaltową ?
następnym razem jak będziemy jechać z Sorem na rocznicówkę to też fula wezmę, cholera ileśmy gałązek i szyszek musieli w tym roku na sztywniakach pokonywać....marcin74 pisze:Galazki i szyszki powiadasz
.....kur a ale ekstreme tam macie!!!!
Wpadnij kiedyś to się przekonasz czy potrzebny full i co jest extremalnemarcin74 pisze:Galazki i szyszki powiadasz
Następnym razem wybierzcie się tutajskolioza pisze:następnym razem jak będziemy jechać z Sorem na rocznicówkę to też fula wezmę, cholera ileśmy gałązek i szyszek musieli w tym roku na sztywniakach pokonywać....marcin74 pisze:Galazki i szyszki powiadasz
czujemy się zaproszenihit00r pisze:astępnym razem wybierzcie się tutaj
Nie bardzo rozumiem o co ci chodziskolioza pisze:czujemy się zaproszenihit00r pisze:astępnym razem wybierzcie się tutaj
a pozwolisz sakwy na kwadracie złozyć?
Hmmm miejsce by się znalazło na 2 sztuki takich gadów jak wyskolioza pisze:no to jak chcesz gości przyjmować?
To już wcześniej było w linku ... ty będziesz pchał rowerRetromen pisze:Przjade Nie chce mi sie jednak pchac pod gore roweru 12km)
hit00r, wrzuc filmik ze zjazdu ten co zapierda...sz jak pociagiem bez hamulcy
Wybacz ale podjazd 17,5 kilowym klocem z krótką sztycą i zawiehą mięciutką jak puch wystarczająco mnie zakatował.corrado1111 pisze:Nie no, zrób zdjęcie czymś lepszym bo tego się nie da oglądać.