Miło się to czytaBorówa pisze: Są namacalne owoce tej rozmowy

Wydało się, znów robimy bajzel w wątku, tzn ja robię.Borówa pisze:Corrado przecież wiesz, że jestem tylko Twoja ;)
Masakra.Hubert pisze:Jaki bajzel kulturalna rozmowa.
Piotrze jak na zloty nie jeździsz to ja też nie pojade a fajnie by sie nam pogadało i poza tym to intrygujących kobiet sie nie wyrywa jak pustaki na budowie tylko zdobywa bo to zbyt piękne istoty aby sie z nimi tak obchodzić. Wyrwana, wyrawać pamiętaj że człowiek a szczególnie atrakcyjna kobieta to istota poligamiczna co zostało nam z czasów kiedy jeszcze człowiek był zwierzęciem(a właściwe to niektórzy dalej mają w sobie drapieżnika) a stały związek powstaje z tego że facet codzień pielęgnuje miłość i uczucie w kobiecie dając jej poczucie bezpieczeństwa i zapewnienia szczęśliwej przyszłości.
Borówa: Ostatnio usłyszałem teorie że kobiety zakochują się w facetach poprzez sex co o tym myślisz?
Myślisz że to czy jest inny czynnik.
Tak. Niech każdy wyśle Hubertowi jakąś retro częśćAdamello pisze:A może by tak dla niego jakąś paczkę skołować??
Albo wibrator.Hubert pisze:Możecie mi podrzucić tytanową ramę xizang czy coś innego ciekawego
to że siary robić nie wypada, to powinieneś wywnioskować choćby po dedykowanym Ci wątkuHubert pisze:Skolioza wiesz ja tu od maja jestem i wszystkiego niewiem.
Ktoś dostanie bęcki![]()
nie wiem jak Wy, ale ja czuje sie emocjonalnie obrzygany tym inafantylno-pseudointeligentnym bełkotem prawiczkaHubert pisze:Jaki bajzel kulturalna rozmowa.
Piotrze jak na zloty nie jeździsz to ja też nie pojade a fajnie by sie nam pogadało i poza tym to intrygujących kobiet sie nie wyrywa jak pustaki na budowie tylko zdobywa bo to zbyt piękne istoty aby sie z nimi tak obchodzić. Wyrwana, wyrawać pamiętaj że człowiek a szczególnie atrakcyjna kobieta to istota poligamiczna co zostało nam z czasów kiedy jeszcze człowiek był zwierzęciem(a właściwe to niektórzy dalej mają w sobie drapieżnika) a stały związek powstaje z tego że facet codzień pielęgnuje miłość i uczucie w kobiecie dając jej poczucie bezpieczeństwa i zapewnienia szczęśliwej przyszłości.
Borówa: Ostatnio usłyszałem teorie że kobiety zakochują się w facetach poprzez sex co o tym myślisz?
Hubert pisze:Jaki bajzel kulturalna rozmowa.........