Ja bym nic nie robił, taka wgniota to nic dla stalówki. Ja już z 3 lata jeżdżę rowerem z 2 razy większą wgnitką :)
Dam radę Bart, spokojnie. Nie takie rzeczy ludzie robią. Trzeba tylko chcieć.Bart pisze:He he. Czekam z niecierpliwością co z tym zrobisz.
Tu nie ma defektów Sztopi, bardziej kosmetyka.sztopi17 pisze:Jak go kupowałeś to wiedziałeś o tych wszystkich defektach czy wszystko wyszło w praniu ?
Dzięki Sztopi za miłe słowa. Chociaż słowa krytyki też są ważnesztopi17 pisze:Spoko tak tylko pytam :)... tak na marginesie bardzo fajnie podszedłeś do renowacji tego klasyka. Kibicuję i czekam na finisz :)
Jakbyś znalazł to zapodaj. Dzięki.RS pisze:Chyba mam rysunek tej naklejki HITE RITE. Opierając się na mojej zawodnej pamięci - jest bardzo podobny.
Komputer, w którym to mam powinienem odzyskać w przyszłym tygodniu. Mogę użyczyć, jeśli chcesz.
RS pisze:A może jednak...
cdr, wersja 9
w pozycji indexowanej to nie miało prawa działać... tak było w specyfikacji technicznej czy tylko na fotach?mentos pisze:XTR tylny mech z thumbami Suntoura
tylna manetka ciągnęła / puszczała inną ilość linki, więc i rd miało inne przełożenie na pantografie (odległości między zębatkami były te same w Sh i SR)mentos pisze:Czemu nie miała prawa działać indexacja?. Suntour inaczej ciągnął wówczas linkę czy inne przełożenie było na przerzutkach?