faktycznie ...dopiero teraz dopatrzylem sie logoSkeevo pisze:Nooo już 9-ka niestety

najwazniejsze ze sie dobrze prezentuje

faktycznie ...dopiero teraz dopatrzylem sie logoSkeevo pisze:Nooo już 9-ka niestety
Wolałbym ósemkę ale po prostu ten rower jest z 1999 roku i katalogowo był postawiony na dziewiątce więc poszedłem tą drogą. Mogłem na siłę zrobić na ósemce z tego co mam ale to byłby ulep absolutny bo musiałbym sięgnąć po grupę M739. Narazie musi zostać tak jak jest. Jeździ się super, oprócz tych klekoczących hamulców wszystko działa jak trzeba... jest to jeden z najlepiej zestrojonych rowerów w moim życiu... na prawdę.. Miałem współczenego MTB na grupie M770, kompletnie wyprodukowanej w Japonii na 25 lecie grupy Deore XT i uwierz mi że tamten rower nie dał mi tyle radości z jazdy co ta Kona.marcin74 pisze:faktycznie ...dopiero teraz dopatrzylem sie logo
najwazniejsze ze sie dobrze prezentuje
Łódź to coś więcej aniżeli retrosnack pisze:No i już Skeevo masz po co do Łodzi przyjechać :)
Nie no nie ma co robić takich kwasów w ramach zemstysnack pisze:EDIT: ja temu Tomaszowi właśnie sprzedałem przerzutkę. Już puścił przelew, mogę mu w odwecie wysłać ze 2 ziemniakico ty na to?
chyba coś pomieszałeś, wpisz sobie w google " atrakcje Łódź" i ci wyświetli:Skeevo pisze:Łódź to coś więcej....
Nie myślałemhit00r pisze:Nie myślałeś o tym aby zdjąć te gumy z amortyzatora ?
Lepiej by bez nich wyglądał ... chyba że jest styrany na lagach.
Ja bym ty założył całą grupę XTR 952 bo ta korba RF jest zajebista tylko razi przy tym komplecie![]()
Kierownica ci nie pęknie bo to nie jest zwykły carbon![]()
![]()
Pogadam jeszcze z poprzednim właścicielem tych hamulców... wszak mowy o luzach miało nie być więc może się zreflektuje i za finansuje zestaw naprawczy na swoje odkupienie.skolioza pisze:Patent to chyba tylko gumka recepturka... ale on nie likwiduje luzów tylko nie pozwala klekotać Chyba zainwestowałbym w zestaw na tył, który ma luzy i szukał 951 żeby problem nie wrócił
Miałem set 951 - sprężyna jest na tyle mocna, ze nie pozwala na ruch klocka w innej płaszczyźnie niż ta wymuszona przez ruch pantografufocker pisze:Trzeba też pamiętać, że to nie jest tak, ze 951 nie łapią luzów. Łapią tak samo jak 950, tylko sprężynka nie pozwala im klekotać. Pełni dokładnie ta samą funkcję co gumka recepturka.
Skeevo pisze:Ten teflon ci nigdy nie polegnie od kamieni więc gumy możesz wywalić.hit00r pisze:Nie myślałeś o tym aby zdjąć te gumy z amortyzatora ?
Nie myślałemWiem, że może i lepiej by wyglądało ale golenie są tak ładne że szkoda nazrażać je na odpryski od kamieni.
Co masz na myśli z tym carbonem? Ja szczerze powiem, że boje się na niej jeździć. Jest mega lekka.
skolioza pisze:Patent to chyba tylko gumka recepturka... ale on nie likwiduje luzów tylko nie pozwala klekotać Chyba zainwestowałbym w zestaw na tył, który ma luzy i szukał 951 żeby problem nie wrócił
Jakiego trzeba mieć pecha żeby tam kamień uderzył ?
Co innego moje Shivery gdzie goleń jest u dołu.
Ten carbon w tych kierach jest jakiś inny specjalny z jakimiś strukturami jak plaster miodu - te cząsteczki są puste w środku dla tego mocne i zajebiście lekkie - mam swoją kierkę Eastona i na nie jest DOŻYWOTNIAgwarancja
![]()
![]()
![]()
Patent na te hamulce to właśnie zrobienie podkładek z puszki i wklejenie ich między pantograf co wypełnia luzy.
Ja to robię na chama że patent równoległowodu w zasadzie nie działa bo jest to sztywne i się nie rusza ale w zamian nie ma klekotania
hit00r pisze:No pomyślę i może sobie ściągnę te gumy. Dzisiaj ściągnąłem z żalem te hample XTR-a i spakowałem do wysyłkiSkeevo pisze:Ten teflon ci nigdy nie polegnie od kamieni więc gumy możesz wywalić.hit00r pisze:Nie myślałeś o tym aby zdjąć te gumy z amortyzatora ?
Nie myślałemWiem, że może i lepiej by wyglądało ale golenie są tak ładne że szkoda nazrażać je na odpryski od kamieni.
Co masz na myśli z tym carbonem? Ja szczerze powiem, że boje się na niej jeździć. Jest mega lekka.
skolioza pisze:Patent to chyba tylko gumka recepturka... ale on nie likwiduje luzów tylko nie pozwala klekotać Chyba zainwestowałbym w zestaw na tył, który ma luzy i szukał 951 żeby problem nie wrócił
Jakiego trzeba mieć pecha żeby tam kamień uderzył ?
Co innego moje Shivery gdzie goleń jest u dołu.
Ten carbon w tych kierach jest jakiś inny specjalny z jakimiś strukturami jak plaster miodu - te cząsteczki są puste w środku dla tego mocne i zajebiście lekkie - mam swoją kierkę Eastona i na nie jest DOŻYWOTNIAgwarancja
![]()
![]()
![]()
Patent na te hamulce to właśnie zrobienie podkładek z puszki i wklejenie ich między pantograf co wypełnia luzy.
Ja to robię na chama że patent równoległowodu w zasadzie nie działa bo jest to sztywne i się nie rusza ale w zamian nie ma klekotaniaTrzeba polować dalej
albo szukać czegoś innego...
Ładny z Ciebie majster, kupujesz V-ki z równoległym prowadzeniem i sprawiasz że nie działają jak trzebaGdzie tu logika? Nie lepiej coś tańszego kupić?
Nooo chyba że lans to już nie pytam dalej
Te Vałki co mam to uratowałem przed niszczycielskim działaniem mojego kolegi zamieniając się z nimSkeevo pisze: Ładny z Ciebie majster, kupujesz V-ki z równoległym prowadzeniem i sprawiasz że nie działają jak trzebaGdzie tu logika? Nie lepiej coś tańszego kupić?
Nooo chyba że lans to już nie pytam dalej
Nie - bo miałem 3 komplety Magur.mekp pisze:Herezje wypisujesz...
To nie ja miałem tylko mój wujekfocker pisze:Jak się ma w hamulcach coś co zamarza zimą, to się nie ma co dziwić, że siły nima.