Sprobujcie Valvoline White Chainlube. Uzywam od lat. Nic się nie przylepia. Trzeba tylko smarowac 20 minut przed jazdą żeby wysechł.
Jakie masz manetki ?kapelusznik pisze:Ja rohloffa używam do manetek,
Przepisy prawa zabraniają transportu lotniczego dla produktów z materiałów ORM-D, dozwolony tylko transport naziemny.
Ale lejesz to w serwisie klientom czy sobie?Bo w ASO też mają super oleje z beczki do samochodów o super jakości.wojto_to_ja pisze:Od lat (lat świetności pl.rec.rowery) używam Vexola do pił łańcuchowych 10zł / L
FL, Rohllofy i inne typowo zdzierskie wynalazki w mikrobuteleczkach - no sory - rzepakowy tłoczony na zimno do swojej gęby leję za 13zł / L to na łańcuch miałbyć lać olej za 200zł / L !!!??? do reszty jeszcze nie ocipiałem...
dopóki nie spróbujesz oleju za 200zł/l nie poznasz różnicywojto_to_ja pisze:Od lat (lat świetności pl.rec.rowery) używam Vexola do pił łańcuchowych 10zł / L
FL, Rohllofy i inne typowo zdzierskie wynalazki w mikrobuteleczkach - no sory - rzepakowy tłoczony na zimno do swojej gęby leję za 13zł / L to na łańcuch miałbyć lać olej za 200zł / L !!!??? do reszty jeszcze nie ocipiałem...