ja pitole ... nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać, chłop 36 lat, fan retro i 2 lewe ręce na stanie
Chcę zlecić naprawę i dać zarobić.skolioza pisze:czy żeby ktoś serwis zrobi za Ciebie?
W sumie może masz rację.skolioza pisze:najprościej zadzwonić do Piotra
No przeciez nie twierdze ze na krzywy ryjBart pisze:Chcę zlecić naprawę i dać zarobić.skolioza pisze:czy żeby ktoś serwis zrobi za Ciebie?
Bez dopalaczow nie da radycorrado1111 pisze:Bart, ja się na amorach nie znam i też nie umiem.Ale Judy to jest taka prosta sprawa że sam dawałem radę.Mnie przerażają te wszystkie uszczelki i rozmiary, w Judy to zrobi mało rozgarnięty 12-to latek.
Smolar żyjesz?Chopie, masz pozdrowienia od Michała Niewiadomskiego.smolar pisze:Bez dopalaczow nie da radycorrado1111 pisze:Bart, ja się na amorach nie znam i też nie umiem.Ale Judy to jest taka prosta sprawa że sam dawałem radę.Mnie przerażają te wszystkie uszczelki i rozmiary, w Judy to zrobi mało rozgarnięty 12-to latek.
Może to jest tak jak z tym:Bart pisze:Po dwóch tygodniach jeżdżenia GT, dziś wziąłem DB. Na powrocie z lasu amor przestał wydawać już te dźwięki... O co tu chodzi ?
Poczuł, że nie jest już samcem alfa i się naprawił A na poważnie, może to skrzypienie nie dobiegało z amortyzatora, tylko miałeś takie wrażenie. Ja ostatnio wstawiłem sobie jakieś tylne kółko do gołej ramy, zakręciłem i chrobotanie z piasty niosło się po całej ramie.Bart pisze:Po dwóch tygodniach jeżdżenia GT, dziś wziąłem DB. Na powrocie z lasu amor przestał wydawać już te dźwięki... O co tu chodzi ?
W tym Judy nie ma kąpieli olejowej, chyba że w milionie stron o nim zmienił się amortyzator.Wojtas pisze:Rower stawiasz na wieszak pod nim jakąś wanienkę, czekasz aż wychlapie/wyciągasz elastomery i pomagasz, jak się wycieknie po parunastu minutach bierzesz strzykawe, odwracasz rower do góry nogami i do każdej lagi ciśniesz x ml oleju od dołu, zakręcasz i działa. TADAM.
ALBO
KOMUŚ ZA TO PŁACISZ
Wyjmij z niego elastomery i nalej do pełna oleju.Będzie gitara.Bart pisze:A jakby z niego wszystko zlał i zalał motocyklowym olejem do przednich lag ?
Nie wiem jak to rozebrać...corrado1111 pisze:Wyjmij z niego elastomery i nalej do pełna oleju.Będzie gitara.Bart pisze:A jakby z niego wszystko zlał i zalał motocyklowym olejem do przednich lag ?