kupiłem na allegro od takiego jednego..... ech typ spod ciemnej gwiazdycorrado1111 pisze:Jaka ładna przednia m900:)
czy taka piasta jest do kupienia w secesji? widziałem chyba taka przypietą do stojaka ale być może w innym kolorze. mam wielką prośbę jakby ktos tam zawitał to proszę zerknąc czy jeszcze jest i ile ma dziur. bardzo poszukiwana przeze mnie piasta na tył w ciekawym malowaniu.
dzięki
ostatnio jak byłem była tylko srebrna.... nie zapowiada się abym gościł tam niebawem, ale telefon mogę podać 12 656 20 91
taka ciekawostka
dość stare butki Sidi, jeszcze przeznaczone do nosków z quasi-trekkingową podeszwą bez miejsca na bloki - dodam że funkiel nówki nie śmigane i w moim rozmiarze
dość stare butki Sidi, jeszcze przeznaczone do nosków z quasi-trekkingową podeszwą bez miejsca na bloki - dodam że funkiel nówki nie śmigane i w moim rozmiarze
perły w śmietniku ;-)
#129Wygrzebane wczoraj prawie że w śmietniku jednego z lokalnych serwisów - wielkim pudle szpejów mających pojechać na złom PO wyczyszczeniu: vuala!
dla dopełnienia prezentowana już wcześniej "zdobycz" z innego miejsca, również traktowana jako odrzut
Jednym słowem zero szacunku dla historii prezentują nas serwisanci
dla dopełnienia prezentowana już wcześniej "zdobycz" z innego miejsca, również traktowana jako odrzut
Jednym słowem zero szacunku dla historii prezentują nas serwisanci
Radek, masz szansę na odkupienie grzechówRadziej pisze: Wieszaki Graftona. Nigdy nie żałowałem czegoś tak bardzo jak tego. Sprzedałem bo myślałem że nie użyję cantilever-ów nigdy więcej. Do dziś pluję sobie w brodę od pół roku.
http://www.mtb-kult.de/psycho-cycles-br ... e-neu.html
jedyne 36 eurantów za sztukę...
Dzisiejsze znalezisko - sprzedawca uparcie twierdził że to klej do kładzenia kabli (takie pałeczki wkładane do specjalnego "pistoletu" i roztapiane)
Indycze - deficytowy towar.
Szkoda, że nie MCU - lepiej się w pistolecie topią ;)
Szkoda, że nie MCU - lepiej się w pistolecie topią ;)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Back to '80!
Myślę że takich rzeczy na co dzień się nie widuje
Na dzień dobry- suport Tiogi krok po kroku:
integralną częścią suportu jest tuleja centralna Szalka od korby jest wkręcona w nią i w ramę
oś jest standardowa, można ją zmienić na dowolną
ze strony przeciwnej do korby zakręca się miskę wchodzącą do wewnątrz tulei centralnej
na to przychodzi nakrętka stabilizująca wkręcana w ramę (ale nie nakręcana na lewą miskę!)
i na koniec kontrujemy nakrętką zakręcaną na misce
skomplikowane i przekombinowane to jak ta lala - ale działa! i w dodatku jest super uszczelnione - kręci się jak masło A po zamontowaniu wygląda tak
druga ciekawostka - Biopace jakiego pewnie nie widzieliście Jako że jest to produkt lat '80 rozstaw śrub to 130mm BCD! to jedyna górska korba o takim rozstawie jaką widziałem!
na koniec "motocyklowe" klamki Lee-Chi i rolkowe wieszaki do canti tejże firmy (a canti wyglądają jak czarne MT60)
Myślę że takich rzeczy na co dzień się nie widuje
Na dzień dobry- suport Tiogi krok po kroku:
integralną częścią suportu jest tuleja centralna Szalka od korby jest wkręcona w nią i w ramę
oś jest standardowa, można ją zmienić na dowolną
ze strony przeciwnej do korby zakręca się miskę wchodzącą do wewnątrz tulei centralnej
na to przychodzi nakrętka stabilizująca wkręcana w ramę (ale nie nakręcana na lewą miskę!)
i na koniec kontrujemy nakrętką zakręcaną na misce
skomplikowane i przekombinowane to jak ta lala - ale działa! i w dodatku jest super uszczelnione - kręci się jak masło A po zamontowaniu wygląda tak
druga ciekawostka - Biopace jakiego pewnie nie widzieliście Jako że jest to produkt lat '80 rozstaw śrub to 130mm BCD! to jedyna górska korba o takim rozstawie jaką widziałem!
na koniec "motocyklowe" klamki Lee-Chi i rolkowe wieszaki do canti tejże firmy (a canti wyglądają jak czarne MT60)
żadnego adaptera Korba jest typowa dla lat 80, czyli od wewnątrz mniej więcej w linii środkowej zębatki płaska jak stół na całej powierzchni Środek i blat montuje się normalnie na pająku, młynek zakręcany jest jak w MT60, M730 etc czyli na dystansach Tyle że nie ma specjalnie ukształtowanych gniazd, tylko w owej płaskości są gwintowane otwory
myslisz ze to fabryczna modyfikacja? Te nervary (rozstaw swoja droga francuski stronglighta okolo 116 albo 122mm;) to bardzo popularny "wzor" w rowerach miejskich i szosowych z europy.
myślę że fabryka - najmniejsza zębatka jest oryginalna A jaki to rozstaw to muszę wymierzyć, na pewno większy niż 110, wyglądało na 130ale głowy nie dam Podobne korby MTB z resztą miało także Sugino w latach 80
Ja chce takie górnociągi, mogą byc nawet XT, czy DX byleby na 7 tył w przyzwoitym stanie i nie moge trafić , ma kto ?? na Pw .
jak bozia przykazała do 730 - 122,5zimny pisze:ciiekawe jakiej szerokosci oska ;>
wróżka jakaś czy co? wrzuciłem dziś takie w ładnym stanie na aukcjęPiotr pisze:Ja chce takie górnociągi, mogą byc nawet XT, czy DX byleby na 7 tył w przyzwoitym stanie i nie moge trafić , ma kto ?? na Pw .