ale daliscie dupy....... ja cie kręce myślałem że Raleigh będzie na topie ..........hahahaaha wiedziałem ze tak będzie , z mojej strony to był tyko żart , rower przetarty szmatą od podłogi , model którego nawet angole nie znają

jak ja go lubie .........jak mnie dupsko od sodełka boli ......na przyszły rok wstawie składaka Wigry 3 oryginał z białymi błotnikami .....
Arkadia....firma która nie istniej nawet w "pojęciu" retro , firma która znikła i nikt o niej nie pamięta wymieniając co grubsze sztuki z pamięci.
no i dobrze ze wypasy nie stanęły bo do obrzygania takich wymuskanych na retrobiku jest nie spominajac o włoskich,hiszpańskich i niemieckich forach retro
z całej tej poważnej aczkolwiek zabawnej systuacji , niektórzy to musieli sie dobrze popłakać że ich cuda w które wywliło sie kupe kasy ...nic, any point up....
P.S.
Jakby nie głosowali użytkownicy forum, tylko przypadkowi rowerzyści to wyniki byłyby całkiem inne , dlaczego ???
a tak nawiasem to ....brakuje mi rowera który by naprawde zachwycił , może sie jeszcze zdarzy...