chcesz kanarka czy kosacorrado1111 pisze:A proszę Cie bardzo, Michał Olejniczak jestem.A PPK oddam biednym dzieciom do zabawy wreszcie:)

chcesz kanarka czy kosacorrado1111 pisze:A proszę Cie bardzo, Michał Olejniczak jestem.A PPK oddam biednym dzieciom do zabawy wreszcie:)
corrado1111 pisze:Twój rower Smolar też był doskonały bo wiem ile zbierałeś grupę Xt i resztę gratów aby były idealne.
Znam ten ból jak kasy brakuje i się zbiera części miesiącami. Z Koną mam tak samo. Paru fajnych rzeczy musiałem się pozbyć aby ją zdobyć a i tak od razu nie będzie taka jak by się chciało. Nie wszystko można mieć od razu ale jak już się zdobędzie to chyba satysfakcja jest większa niż jak się posiada worek dolarów, login na jebaju i pay pala... Gratki jeszcze raz dla Wojtka!corrado1111 pisze:A głosowałem z tego powodu na rower Wojtka bo wiem ile czasu, ile wyrzeczeń itd kosztowało go skompletowanie może nie bardzo jednolitej grupy ale tego co chciał.
Kasa jak jest to się kupi wszystko a tu mimo jej braku gość zrobił to co zamierzał i to mi się podoba, tzn upór przy tym jak i sam wynik tego uporu.
Tym się właśnie Piotrek różnimy - Ty widzisz retro TYLKO jako wymuskany i dopieszczony [przeważnie kasą] hi-end, bądź "oklepany standard" typu srebrna rama + 737 + Riychey - OK Twoja wola, Twój punkt widzeniasmolar pisze:Tak jak pisałem, regres....skolioza pisze:..... podobnie jak inne mega-hyper hi-endy - i moim zdaniem to pokazuje że na forum cenimy przede wszystkim pasję, determinację i trud, a nie "wyścig zbrojeń"
Ciekaw jestem kto na to głosował?
Po prostu nie mogę w to uwierzyć?!
Skąd Ty tyle tego jeszcze masz??? Rozmnożylo się czy jakskolioza pisze:Tegoroczny drobiazg, to ufundowane przez Adamella pudło z podobiznami Jonnego Tomaca i Hansa Reya - pudło oczywiście z zawartością
dokładnie,YvesMoi pisze:wychodzi na to że to i to....w każdym razie dobrze że nie jestem starym dziadem po 40
sam sie dobrze bawie, bo jak patrze be niektórych to mi sie przypomnia jak gniją burakiWojtas pisze:Piotrze, to Ty praktykujesz pierdolamento non stop, i nikogo nie bawisz, więc możesz przestać się męczyć