Pieczątki też mi nieźle szły ale dostałem 3.5 na 5 w zawieszeniu.cardamon pisze:sami fałszerze
Lodzermensch
Pieczątki też mi nieźle szły ale dostałem 3.5 na 5 w zawieszeniu.cardamon pisze:sami fałszerze
Radziej pisze:Sorry za ten mały off. Ja byłem dobry w przerabianiu okularów na Oakley i rowerów na Specialized.
fajna dyskusja przy okazji Stefana sie stworzyla jak juz wszyscy opowiadaja co tam w dziecinstwie przerabiali to ja dodam od siebie ,ze gdzies tak w 8 klasie podstawowki przerobilem jaguara na Colnago
w tlumie innych jaguarow,sportow i special´i wygladal bosko kuzynka jeszcze niedawno miala zdjecia .....chyba musze je odzyskac !!!
dodam ,ze to nie bylo takie latwe jak teraz...na naklejki odkladalem pol roku , farba od znajomego kolarza z Lodzi (ciemna wisnia).......... ehhh wspomnienia
no jak po co , do farbowanego lisa najlepiej pasuja farbowane lisy :), zedrzec naklejki i piekna niemal m739 ;)... a tak swoja droga, to niech sobie kazdy sklada jak ma kaprys, tylko po co krzywe teksty w innych watkach to nie kumam, ja wiecej w temacie tego "czegos" sie nie wypowiadam, co SE zlozy , to SE bedzie mial ;)marcin74 pisze:
mam wiec pytanie do Andrzeja rowerzysty ....po jaki ch....!!!!! wyskakujesz z alivio
a widzisz Smolarze, bo ja w pewnym momencie edytowałem 1-szy postsmolar pisze: przepraszam,za całe nieporozumienie (jakos nie otwierały mi sie wczesniej zdjęcia z pierwszej strony watku).
A KTOS MI ZABRONI???OskarKabat pisze:Coś tam wyżej czytałem, że miałeś się już nie wypowiadać w tym temacie.
Ritchey ładniejsze a Tiogi nie ta półeczkamekp pisze:moze tioga alchemy?
z VP niestety napisy nie zejdą bo są laserem dzirgane, skłaniam sie ku srebrnym FSA, te czerwone z frezowanymi miskami troche dziwaczne są jednakOskarKabat pisze:Co do sterów, VP jak dla mnie odpadają właśnie przez te napisy. Ze sztyc zooma udawało się ściągać napis zmywaczem do paznokci, czy tu taki zabieg zadziała nie jestem piewien brał bym FSA.