AUTHOR SECTOR

Obrazek

Obrazek

Obrazek

to co miałem na tym złożyłem rowerek. specyfikacja:

- rama 17 cali author sector 2004 na rurkach TRITON
- koła od cannona, x517, coda/sachs, rogida, lx, fajne oponki
- sztyca syncros 26.8
- zacisk hope 28.6 CAŁY CNC wraz ze śrubą
- most thomson z Ti śrubkami
- stery CK
- Z2
- hample xtr/xt
- rogi bbb
- klamkominetki xt
- kiera carbon controltech
- korba race face / xt / stronglight / srp
- supo XT
- rd quarz nos
- fd lx
- kaseta xt
- siodło fizik
- kable jagwire
- QR kore

jeździ się spoko, ale dopiero jedna jazda więc chrzest bojowy w błocie był. w sam raz na weekendowe wypady rowerek będzie, z przodu mięciutko :)

galeria - https://picasaweb.google.com/MrsMoiYves/AUTHORSECTOR
Obrazek

>>KLIKNIJ PO WIĘCEJ!!<<

o bajera, mam dobre wspomnienia zwiazane z tym rocznikiem secotra:)

udalo nam sie taka wyrwac dla kumpla, letko peknieta przy podsiodlowce, wtedy kosztowaly grosze, a pekniecie przez lata jest takie jak bylo;) po prostu tam jest miejsce na sztyce 27.0 a nie 26.8... nietorzy potrafili wsadzac tez 27.2.... pilnuj sprawy;)

w kazdym razie w polaczeniu z bomberem mxc 80 skoku i tlustymi gumami to byla niezla beskidzka maszynka kiedys :)
Obrazek

Bomber jakby nie ten. Z3 z tarczą tu zawita, czy rezygnujesz z tego pomysłu?
W tej Z2 rozstaw mocowania jest nietypowy, więc z tarczówkami będzie problem. Za to kolorystycznie jak najbardziej pasuje.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/

Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .

focker pisze:Za to kolorystycznie jak najbardziej pasuje.
uuuuuuuuuuuuuu lala i kto to mowi ;-) :-D
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie

zimny pisze:udalo nam sie taka wyrwac dla kumpla, letko peknieta przy podsiodlowce, wtedy kosztowaly grosze, a pekniecie przez lata jest takie jak bylo;) po prostu tam jest miejsce na sztyce 27.0 a nie 26.8... nietorzy potrafili wsadzac tez 27.2.... pilnuj sprawy;)
Chyba od mojego brata była ta rama ( http://archiwumallegro.pl/kultowa_rama_ ... 60716.html ) i tu ciekawoska: rama jeździła na sztycy 26.8 i nic nie pękało, ale sztyca zjeżdżała i nie dało się jej zacisnąć, więc brat wsadził sztyce 27.0 (weszła normalnie) i wtedy pojawiło się pęknięcie :)

dawno to było, w mailu widzę, że poszła za 153,50 zł, po miesiącu kupujący ją sprzedawał, taka rama przechodnia:) nie wiem zatem czy to ta sama ale pękać lubią

mozliwe, to byl przeciez chyba 2007r!!!

wspaniale czasy, gdy ziomki nie mialy jeszcze pacholec na utrzymaniu;) aha - zjechalo to kiedys w deszczu czarnym szlakiem z cwilina przelecz gruszowiec !

kumpel na kudlaczach:
Obrazek
Obrazek

Bardzo fany ten author, kolorystyka i ogólnie brdzo zgrabny.

BTW, moja żona nie może zdzierżyc tego, że moj rower wala sie po pokoju. Więc pokazałem Jej zdjęcie, na którym widać Twoje trzy maszynki w pokoju. Jej mina byla bezcenna, ale teraz wie, że ja to mały pikuś przy innych maniakach rowerowych ;)
/// 4x Specialized /// ;)

YvesMoi pisze:to co miałem na tym złożyłem rowerek
Powiem krótko 8-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900