Ramka na bank ma tylny trójkąt stalowy stąd waga...
co do kół to o trwałość bym się nie bał - stożkowe obręcze są bardzo sztywne, a i szprychy nie mają takiej długości jak przy standardowym profilu Wydaje mi się że takie koło latwiej będzie zepsuć uderzając nim w coś i wgniatając obręcz niż scentrować
A rowerek sam w sobie ładny - żółty ze srebrnym fajnie się komponuje! "rasowości" maszynie faktycznie mógłby dodać żółty amor (mozo, judy, quadra, byle skok nie był większy niż 2,5" bo rama już tego nie przyjmie jako powinna - mozo w razie czego dość łatwo można skrócić pozostawiając przy tym pełną odwracalność operacji)
Do tego żeby zamknąć rowerek w spójnym trójkącie może żółte siodło? - Author firmował nawet swoim logo takie robione przez Selle San Marco Kółka wyglądają ciekawie i przyciągają wzrok Osprzęt komentarza nie wymaga - co prezentuje XT to wiadomo
BTW to RST w tle to Mozo? wydaje mi się że ma niebieskie naklejki jak 381 bodaj - mozo miało czerwone z tego co pamiętam...
12 lat temu kiedy wakacyjnie pracowałem w sklepie z Authorami przyjeżdżał tam chłopaczek na właśnie takim Basicu z zółtym Mozo, żółtym siodłem i resztą srebrnych komponentów Miał w to wsadzone podobnie jak Ty XT pomieszane z czarnym LXem i do tego zielone Micheliny Sprint - bajecznie ta kózka wyglądała!