kółka zaplecione
NOSik taki od Jasia

siedzi już w ramie

Radziej pisze:Bardzo ciekawy projekt
Jasne. Dobrze że podkładki pod małą tarczę udało ci się dosztukować. Zębaty Buzz Saw to i wnuki twoje jeszcze tego nie zajadą. Dużej tarczy nie używaj bo szkodaskolioza pisze:dzięki Rad - a to pamiętasz?
Elziomallo ma dość styraną korbę SR, z cannona co go ostatnio w młynie znalazł (a raczej ja znalazłem, a on kupił) Możliwe, że dla niego podkładki będą obojętne, więc może się wymienicie czy coś?skolioza pisze:z podkładkami to wiesz, z DXa przełożyłem, więc cała idea non-shimano wzięła w łeb![]()
możne nowy właściciel też nie jest przywiązany do podkładek!?elziomallo pisze:Korba zaklepana już dawno tylko nie mam imbusa 14mm żeby ją zdjąć ;D Co za różnica to i to japońskie.
wtedy byłbym monotematyczny.elziomallo pisze:Może martw się o swoje rowery? ;]
skolioza to zdejcie to jest przodu czy ty;lu roweru, bo o ile kumam anglikanski to te szczeki sa do tylu dedykowane :)skolioza pisze:jacob, do tej ramy uznaję tylko prostą kierę
podkładki - temat z przymrużeniem oka - przecież niczym się nie różnią, ani sygnatur żadnych nie mają
a hamulce...
Obrazek
musiałby mieć chyba jakiś nowy rower, bo ani w Cilo ani w Kuwie tego nie widzę (Cilo został, tzn została sama rama i wideł, też miały pójść na sprzedaż ale wykryłem wgniotkę, złożę go znów a. na miksie współczesny/retro b. na czymś w stylu pełne 200GSskolioza pisze:ale jeśli ... to te heble P+T mogą być do wzięcia