Ja bym tu chyba jeszcze zielone miśki władował. Odciągnełyby oko od malowania ramy które jest odpustowe ;)
dobrze tak wygląda, taki wół roboczy. korby wiadomo, aż mi ślinka na laptopa poleciała :] brudasek jeden
no cóż, malowanie jak pisałem nie jest moim ulubionym jak o Endorphiny idzie, ale że Mek za wiele nie ma na rynku to nawet udało mi się go polubić
jeździ pięknie nie trzeszczy (ale mocno nie deptam żeby się nie łamał
) i to jest ważne - a malowanie z czasem pod brudem się schowa 
jeździ pięknie nie trzeszczy (ale mocno nie deptam żeby się nie łamał
Malowanie malowaniem ale zestawienie kolorów wręcz wzorcowe. Niebieski z żółtym i trochę czerni. Jak dla mnie idealne proporcje.
Dzięki Rad - ale postanowiłem pozbyć się z tego roweru czerwieni (z założenia była tymczasowa) więc nieco owe proporcje zachwiałem na rzecz żółtego 
dzięki Yvsowi na kierze zagościły żółte klamoty Avida (w połączeniu z Vką Toma działają super, lepiej je czuję niż Kooki z tymi szczękami Poza tym IMO wyglądają lepiej, choć nie są tak anorektyczne), poza tym doszły do kompletu gripy WCS
Ponadto - czego nie ma na foto - Endorfinka dostała jeszcze czarne zaciski kół z tytanowymi ośkami (także pasują lepiej niż srebrne XT, ale to detal)
Projekt zatem zbliża się ku końcowi, choć jeszcze kilka rzeczy czeka na zdobycie i wymianę

dzięki Yvsowi na kierze zagościły żółte klamoty Avida (w połączeniu z Vką Toma działają super, lepiej je czuję niż Kooki z tymi szczękami Poza tym IMO wyglądają lepiej, choć nie są tak anorektyczne), poza tym doszły do kompletu gripy WCS
Ponadto - czego nie ma na foto - Endorfinka dostała jeszcze czarne zaciski kół z tytanowymi ośkami (także pasują lepiej niż srebrne XT, ale to detal)
Projekt zatem zbliża się ku końcowi, choć jeszcze kilka rzeczy czeka na zdobycie i wymianę

a mnie się nie podoba ....bo jest nie mój.
PS. Wspaniale robicie zestawienia kolorów i cześć. Co tam dużo mówić ....KLASA
W.
PS. Wspaniale robicie zestawienia kolorów i cześć. Co tam dużo mówić ....KLASA
W.
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie
a widziales Marcin u kalego sa takie same gripy piankowe jak Twoje tylko markowane jako scott i w kolorze niebieskim...
Ładnie żeś Pan wy komponował tą Endorfinę! 
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
Dzięki Wam! obawiałem się jak tu po Kookach będą wyglądać Avidy, ale szczerze - podoba mi się
Zii - dzieki, będę musiał zobaczyć, choć WCS jest jakby od kompletu
Zii - dzieki, będę musiał zobaczyć, choć WCS jest jakby od kompletu
zasadniczo poza klamkami nic się nie zmieniło od tej foty;
skończę go to będzie sesja umytego i pięknego

skończę go to będzie sesja umytego i pięknego

OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
potrzebowalbym taka przelotke w kolorze zoltym i czerwonym, nie masz moze , lub kltos ?? mam kilka ale same szare heh, a endorfina pikna :)
sam cierpię na pewien niedosyt kolorów, więc nie poratuję
Jednak o ile czerwoną jest szansa gdzieś czasem utrafić, o tyle szczerze mówiąc żółtej ze świecą szukać - sporo sie jej naszukalem
Jednak o ile czerwoną jest szansa gdzieś czasem utrafić, o tyle szczerze mówiąc żółtej ze świecą szukać - sporo sie jej naszukalem
W jakich kolorach wychodziły te przelotki? Widziałem, że jakiś czas temu na allegro były czerwone i szare.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
tak te trzy, i chyba jeszcze takie zilone ale pewnosci nie mam, nooo czerwone juz by mnie ratowaly , albo te aluminiowe , chyba acor takowe robil,, mam jedna w corratecuy
Ja niestety przegapiłem aukcje z przelotkami
Gdybyście wypatrzyli gdzieś na aukcjach dajcie cynka proszę. Do Wheeler-a by mi pasowała żółta a do reszty sprzętu czerwień. Chociaż na żółtą nie liczę skoro skolioza mówi, że praktycznie niedostępne.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000