Oj żesz Ty, w specu mym jak on by błysnął... Pod 2x9 rzecz jasna
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
jako sprzeciw - parę szpejów epokowych blue & red Fotka słaba, robiona na szybko, ale obrazuje o co chodzipolonezGLE pisze:Hmm, proszę o wyjaśnienie mi fenomenu Purpury na tym forum
Słowo "purpura" funkcjonuje tu jak jakiś fetysz, czemu nikt nie grzeje się szpejami w kolorze czerwonym, granatowym albo innym, a jak coś jest purpurowe to zachodzi prawie że zbiorowy orgazm
a ile kasy ??? bedą miały dzieci jak podrosną używanie po tacie, rozniosą to w perzyne po lesie i tyle będzieSoro pisze:Skolioza, piękne części!!
a to Cie bardzo przepraszam, aczkolwiek bylem przekonany, ze jestes fanem mart... choc w zasadzie za co je lubic? ;)Adamello pisze:Zimny ja nigdy nie miałem czerwonych mart, dwa komplety srebrnych przerobiłem i może coś jeszcze ale kolorowych nie. Zresztą hamulce takie se.
Adamello pisze:Podpowie mi ktoś co to za hamulczyki? Jakieś prymitywne TEKTRO czy coś bardziej godnego uwagi? Ramiona wykonane są znośnie a tuleje ślizgowe nawet działają i to leciutko. Były z bardzo długimi klockami Kool Stopa ale totalnie wyjechanymi.
Mam dość dużo takich purpurowych części i nie wiem czy zostawić canti do kompletu czy puścić dalej...
z góry dziękuję