Dzięki serdeczne za opinie. Jak pisałem wcześniej też w innych postach, '' zmontowanie '' w dzisiejszych, '' gravelowych '' czasach fajnego roweru to nie lada wyzwanie! Pancerze czekają na montaż. Znalazłem łańcuchy, muszę pomyć i cos zamontować. Rogi ONZA - taak, faktycznie, udało sie dobrać i kolorystycznie fajnie wygląda :) .
No i pozostaje jeszcze kwestia przedniej przerzutki XTR... :) :) ?
Ps; tak nawiązując do gravel mody, w zeszłą sobotę wjechaliśmy z bratem na naszą przełajowa rundkę, ramy te same czyli CX ale zestawy kół inne, miałem 42 na mleku a brajdak klasycznie, szytka. Tylko podsumuję, szytka daje więcej frajdy, jest agresywniejsza, opona 42 to tak trochę mało się działo, rower jechał i generalnie, płynął nawet w sumie :) czyli łatwo i przyjemnie. Set-up z szeroka oponą do wyścigowej ramy przełajowej to genialna sprawa, jedzie szybko, dużo wybacza i mozna swobodnie wbić na szosę na tym samym ciśnieniu i szybko się przemieszczać.
klein attitude race 95', stevens 7.1.2.comp, stevens 4.1.2.sport, novara XT 92' cr-mo, kona kula 94', cannondale super v 700, specialized stumpjumper fs 94...gt ricochet, schwinn traveller..