Farba olejna to sie blyszczy, nie fajnie jest polerowac, nie lubie polerki, mysle ze kapselek np. zielony by wygladal zle.
Re: Cannondale SuperV700 97r - 2ass
#152A ten oryginalny zamalowałeś na czarno? Napisy mial stylowe)
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
#155Znaczy kupiłeś to z ostatniej fotki i tak szybko je zajechałeś?
Lodzermensch
#156corrado1111 pisze: ↑2019-03-15, 19:16Znaczy kupiłeś to z ostatniej fotki i tak szybko je zajechałeś?
#157Siodło identyczne jak moje
To zostało natłuszczone jakąś pastą ?
Ciekawe czy nie będziesz miał czarnego dupska po pierwszej jeździe
To zostało natłuszczone jakąś pastą ?
Ciekawe czy nie będziesz miał czarnego dupska po pierwszej jeździe
#160To co to jakaś kolorowanka - barwnik ?
Ciekawe czy są kolory np czerwony albo srebrny bo niektóre moje kanapy przydało by się odnowić.
Możesz podać jakiś namiar na taki środek ?
#161Renoskór. To taka podstawa, w detailingu mają takie środki jak w Nasa.
Lodzermensch
#162Tak jak pisze moderator, srodkow jest sporo mozna przebierac
https://www.youtube.com/watch?v=LKkuWTQ3tgU
Nie tylko
https://www.youtube.com/watch?v=LKkuWTQ3tgU
#163Ja osobiście raz na jakiś czas pociągam skórę wazelina, nasączam nią i jest elastyczne, tak mi kiedyś dawno temu przekazano że warto uelastycznić powłokę .
Pastowanie . . na gaciach pasta może się wetrzeć chyba ze bezbarwna.
#164Na rowerze trzeba jezdzic odpowiednio zabezpieczonym, z epoki
#166A tak odnośnie zabytkowych kasków ... czy jest jakaś firma , która je naprawia ?
Mam w swoim Maniac pourywane żyłki przy regulacji z tyłu - to wszystko jest w rozsypce.
Chętnie bym go założył na swój czerep ale bez tego to się nie trzyma kupy
Mam w swoim Maniac pourywane żyłki przy regulacji z tyłu - to wszystko jest w rozsypce.
Chętnie bym go założył na swój czerep ale bez tego to się nie trzyma kupy
#167kiedyś mi skolioza napisał że kaski się starzeją... Zagłębiłem się w temat i faktycznie stary kask raczej nie spełnia już swojej funkcji. Można zrobić wizualnie, ale to raczej tylko tyle. No chyba że ktoś ma jakąś inną wiedzę na ten temat...
#168Co się ma niby zestarzeć ?
Styropian ?
Wątpię żeby nawet tani kask się ZESTARZAŁ od leżenia.
#170Ostatnio wróciłem do jeżdżenia w kasku ( kask 21 lat ) ale 18 lat przeleżał w reklamowce w ciemnej ciepłej ( 21 stopni ) szafie. Mam nadzieję, że się jeszcze nadaje.
#172Re: Cannondale SuperV700 97r - 2ass
#173Moja rehabilitantka jak sie dowie to bedzie trula, 25km z coreczka, cudownie
#174Bierzesz Cannona na zlot?
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Re:
#177Defetysto wykrakalescorrado1111 pisze: ↑2018-11-10, 23:01Straszny jest w serwisie ten suport, raz miałem i masakra. Później już poszli po rozum do głowy i zrobili zintegrowany jak należy.
Po przejechaniu moze 200km pojawily sie stuki, rozebralem jedna czesc, widac ze waleczkowe lozysko stalo w miejscu na osi,wyczyscilem wszystko i znalazlem w koszyczku lozyska maly opilek metalu i dwa ziarnka piasku, coz raczej tam to nie wpadlo, musialem nie dokladnie wyczyscic przy skladaniu
Re: Re:
#178Oj tam2ass pisze: ↑2019-07-27, 22:47Defetysto wykrakalescorrado1111 pisze: ↑2018-11-10, 23:01Straszny jest w serwisie ten suport, raz miałem i masakra. Później już poszli po rozum do głowy i zrobili zintegrowany jak należy.
Po przejechaniu moze 200km pojawily sie stuki, rozebralem jedna czesc, widac ze waleczkowe lozysko stalo w miejscu na osi,wyczyscilem wszystko i znalazlem w koszyczku lozyska maly opilek metalu i dwa ziarnka piasku, coz raczej tam to nie wpadlo, musialem nie dokladnie wyczyscic przy skladaniu
Lodzermensch