Rafalxm, wygląda na to, że nie uwspólniłeś tych zdjęć. Ja nie widzę
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
aldek pisze:
Wczoraj pojechałem Modlin - Czerwińsk
Modlin. Co tu pisać, wszyscy wiedzą. Mus być.
[url=http://rpk.ehost.pl/forpentax/IMG_1285.jpg]
Dzieki Aldek
Modlin miejsce dla mnie szczegolne...Pradziadek polegl tam we wrzesniu 39 a ja po prawie 60 latach mialem w Twierdzy przysiege i krotka przygode z prawdziwym wojskiem ;)
Czerwinsk ??? dzialo sie tam na przestrzeni wiekow a z ciekawostek rowerowych warto dodac miejsce zamieszkania legendy polskiego kolarstwa Mariana Wieckowskiego
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Film jakiś kręcą, parę dni temu parkowali lawety z tymi sprzętami na tyłach Galerii Krakowskiej
No i to jest trasa dla zabawy ;) bo tamta poprzednia gdzie mistrzostwa, 23 km czyli z 5 rund, gdzie ma być 1 km w pionie to będzie rzeźnia.
/edit
Idź do lekarza niech Ci salbutamol przepisze, będziesz jak Froome ;) i to na legalu.
/edit 2
Widok na Wisłę i nie tylko.
https://ibb.co/dwdmpy
/edit
Idź do lekarza niech Ci salbutamol przepisze, będziesz jak Froome ;) i to na legalu.
/edit 2
Widok na Wisłę i nie tylko.
https://ibb.co/dwdmpy
bart, ja Cię proszę, tu wrzucamy zdjęcia i opowieści z wypadów, na których byliśmy.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Wiem. Pomyliłem się. Miało być w moim temacie o zawodach.aldek pisze:bart, ja Cię proszę, tu wrzucamy zdjęcia i opowieści z wypadów, na których byliśmy.
Dyrektorze proszę o przeniesienie lub usunięcie tego wpisu.
Ufff. Już się bałem, że kolejny temat pójdzie do ignorowanych ze względu na spam ;)Bart pisze:Wiem. Pomyliłem się. Miało być w moim temacie o zawodach.aldek pisze:bart, ja Cię proszę, tu wrzucamy zdjęcia i opowieści z wypadów, na których byliśmy.
Dyrektorze proszę o przeniesienie lub usunięcie tego wpisu.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
To jest hiper długi wątek w dodatku ze zdjęciami - długo się będzie ładował cały jego widok w adminie (bo tam to one page jest) więc zostawmy tak jak jest i nie kontynuujmy tu
Strzelam. Guantanamo.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Kolega SoloTM jest blisko, bo to rzeczywiście kilkadziesiąt kilometrów od elektrowni, podpowiedź jest w tle ;)
Hmm, dziwne, bo u mnie po kliknięciu na nie przenosi do fotosika i tam jest możliwość powiększenia.
Hahaha ale jaja. Dobre to było Solo.
A na serio, to u mnie widać po powiększeniu to co trzeba. A co to jest? Elektrownia Opole. Zdjęcie zrobiłem na wpuście rzeki Mała Panew do Jeziora Turawskiego.
A na serio, to u mnie widać po powiększeniu to co trzeba. A co to jest? Elektrownia Opole. Zdjęcie zrobiłem na wpuście rzeki Mała Panew do Jeziora Turawskiego.
A CO MI TAM
Nie jestem najtrzeźwiejszy ale zazdrość mnie wzięła że ... inni piszą A JA NIC NIE DODAJĘ
Kilka dni temu pożyczyłem jednego z moich rodzynków mojej drugiej połówce.
Podjazd może nie na samo Odrodzenie ale do parkingu - 9 km przez miejscowość Borowice.
Zjazd nowo stworzonym singlem do wodospadu w miejscowości Przesieka gdzie zmywam z siebie wszelki pot i brudy
Przejechała jakieś 65 % zjazdu bez złażenia co uznaję za sukces
Innego dnia kiedy wpełzłem na Odrodzenie żeby się zakatować zjechałem terenem w dól ... i widzę KOPARKĘ w środku lasu
Chłopaki zwrócili uwagę na mój rower ( miło ) więc pytam o chaujot się rozchodzi ?
Co wy robicie !?
A no budujemy ... co!?
SINGLA
A co na to lasy państwowe ? - TO BYŁ ICH POMYSŁ
Więc będzie gdzie grzać w dół aczkolwiek nie ukrywam że wolę teren aniżeli coś co stworzył człowiek
Nie jestem najtrzeźwiejszy ale zazdrość mnie wzięła że ... inni piszą A JA NIC NIE DODAJĘ
Kilka dni temu pożyczyłem jednego z moich rodzynków mojej drugiej połówce.
Podjazd może nie na samo Odrodzenie ale do parkingu - 9 km przez miejscowość Borowice.
Zjazd nowo stworzonym singlem do wodospadu w miejscowości Przesieka gdzie zmywam z siebie wszelki pot i brudy
Przejechała jakieś 65 % zjazdu bez złażenia co uznaję za sukces
Innego dnia kiedy wpełzłem na Odrodzenie żeby się zakatować zjechałem terenem w dól ... i widzę KOPARKĘ w środku lasu
Chłopaki zwrócili uwagę na mój rower ( miło ) więc pytam o chaujot się rozchodzi ?
Co wy robicie !?
A no budujemy ... co!?
SINGLA
A co na to lasy państwowe ? - TO BYŁ ICH POMYSŁ
Więc będzie gdzie grzać w dół aczkolwiek nie ukrywam że wolę teren aniżeli coś co stworzył człowiek
Przestrzeń bo ZDEWASTOWANO większość drzewostanuPiotr pisze:cieniarsko . .. . .
Ja byłem dzisiaj tylko tu . . . to jest wolność . . . . przestrzeń......
Fajne grzyby ... mam nadzieję że były robaczywe
Może w niedzielę pojadę przepalić kaca na mega trudną trasę ... Petrovkę
Widziałeś kiedyś wiatrołomy ? nie, to kto zdewastował ( ale pierdzielenie ).
Po drugie są nowe drzewa, które porastają całe zbocza już od paru lat i jestem tam często i patrze jak porastają zbocza.
Jedź i nie wracaj, przepal se mózg, restartuj system bo stary Ci nawala i jest coraz gorzej.
Po drugie są nowe drzewa, które porastają całe zbocza już od paru lat i jestem tam często i patrze jak porastają zbocza.
Jedź i nie wracaj, przepal se mózg, restartuj system bo stary Ci nawala i jest coraz gorzej.
Wiatrołomy ?Piotr pisze:Widziałeś kiedyś wiatrołomy ? nie, to kto zdewastował ( ale pierdzielenie ).
Aż tak wielkie !?
Co ty bredzisz ?
Ja jeżdżę WYMAGAJĄCE trasy a nie takie jak ty dla "cieniasów"
Wrócić , wrócę ... choć by dla tego żeby ciebie pownerwiać
Wiatrołomy położyły parę lat temu znaczną część Beskidu Śląskiego na ten przykład - te tu na zdjęciach nie są przy nich wielkie...
Może i tak ale to co on ukazał na zdjęciu przypomina bardziej rabunkową wycinkę aniżeli wiatrołom.skolioza pisze:Wiatrołomy położyły parę lat temu znaczną część Beskidu Śląskiego na ten przykład - te tu na zdjęciach nie są przy nich wielkie...
Po za tym po jakimś czasie nie ma wyraźnych śladów czy to była wycinka czy inne spustoszenie.
Karkonosze i Izery też były dotknięte tym żywiołem, ale jegomość z Jeleniej Góry wciąż tylko na jedną górkę podjeżdża i nie za bardzo jest zorientowany w okolicy, więc wybaczcie.skolioza pisze:Wiatrołomy położyły parę lat temu znaczną część Beskidu Śląskiego na ten przykład - te tu na zdjęciach nie są przy nich wielkie...
Pieprzysz jak mały Kazio ... kolejny co mu się wydaje że ma kopyto niczym Armstrong.Adamello pisze: Karkonosze i Izery też były dotknięte tym żywiołem, ale jegomość z Jeleniej Góry wciąż tylko na jedną górkę podjeżdża i nie za bardzo jest zorientowany w okolicy, więc wybaczcie.
Użycie określenia GÓRKA odnośnie tamtego podjazdu jest żenujące i wie o tym każdy kto tam był