aldek pisze:
Wczoraj pojechałem Modlin - Czerwińsk

Modlin. Co tu pisać, wszyscy wiedzą. Mus być.
[url=http://rpk.ehost.pl/forpentax/IMG_1285.jpg]

Dzieki Aldek
Modlin miejsce dla mnie szczegolne...Pradziadek polegl tam we wrzesniu 39 a ja po prawie 60 latach mialem w Twierdzy przysiege i krotka przygode z prawdziwym wojskiem ;)

Czerwinsk ??? dzialo sie tam na przestrzeni wiekow a z ciekawostek rowerowych warto dodac :idea: miejsce zamieszkania legendy polskiego kolarstwa Mariana Wieckowskiego
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie

Poranek w .... drodze do Tyńca, pogoda idealna, słońce i chłodny wiatr, aż się chce cisnąć z rana

Obrazek
Obrazek
Obrazek

a w mieście . . o mało bym sie nie wywalił na środku drogi żeby wyciągnąć aparat . . . .

Obrazek
Obrazek

I takie tam . . . .spokojne zakole . .

Obrazek

ot taka traska ok 42 km przed śniadaniem
www.velotech.pl

No i to jest trasa dla zabawy ;) bo tamta poprzednia gdzie mistrzostwa, 23 km czyli z 5 rund, gdzie ma być 1 km w pionie to będzie rzeźnia.

/edit
Idź do lekarza niech Ci salbutamol przepisze, będziesz jak Froome ;) i to na legalu.

/edit 2
Widok na Wisłę i nie tylko.

https://ibb.co/dwdmpy

Bart pisze:
aldek pisze:bart, ja Cię proszę, tu wrzucamy zdjęcia i opowieści z wypadów, na których byliśmy.
Wiem. Pomyliłem się. Miało być w moim temacie o zawodach.

Dyrektorze proszę o przeniesienie lub usunięcie tego wpisu.
Ufff. Już się bałem, że kolejny temat pójdzie do ignorowanych ze względu na spam ;)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/

Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .

Hahaha :lol: ale jaja. Dobre to było Solo.

A na serio, to u mnie widać po powiększeniu to co trzeba. A co to jest? Elektrownia Opole. Zdjęcie zrobiłem na wpuście rzeki Mała Panew do Jeziora Turawskiego.

A CO MI TAM :!:
Nie jestem najtrzeźwiejszy ale zazdrość mnie wzięła że ... inni piszą A JA NIC NIE DODAJĘ :!:
Kilka dni temu pożyczyłem :!: :shock: jednego z moich rodzynków mojej drugiej połówce.
Podjazd może nie na samo Odrodzenie ale do parkingu 8-) - 9 km przez miejscowość Borowice.
Zjazd nowo stworzonym singlem do wodospadu w miejscowości Przesieka gdzie zmywam z siebie wszelki pot i brudy :-P
Przejechała jakieś 65 % zjazdu bez złażenia co uznaję za sukces :mrgreen:
Innego dnia kiedy wpełzłem na Odrodzenie żeby się zakatować zjechałem terenem w dól ... i widzę KOPARKĘ w środku lasu :!:
Chłopaki zwrócili uwagę na mój rower :mrgreen: ( miło ) więc pytam o chaujot się rozchodzi ?
Co wy robicie !?
A no budujemy ... co!?
SINGLA :!: :lol: :lol: :lol:
A co na to lasy państwowe ? - TO BYŁ ICH POMYSŁ :shock:
Więc będzie gdzie grzać w dół aczkolwiek nie ukrywam że wolę teren aniżeli coś co stworzył człowiek 8-)
Załączniki
Zdjęcie0268.jpg
Zdjęcie0266.jpg
Zdjęcie0265.jpg
Zdjęcie0263.jpg
IMG_20180703_155915.jpg
IMG_20180703_155912.jpg
IMG_20180703_153922.jpg

Piotr pisze:cieniarsko :lol: . .. . .
Ja byłem dzisiaj tylko tu . . . to jest wolność . . . . przestrzeń......
Przestrzeń bo ZDEWASTOWANO większość drzewostanu :-|
Fajne grzyby ... mam nadzieję że były robaczywe 8-) :lol:
Może w niedzielę pojadę przepalić kaca na mega trudną trasę ... Petrovkę :-x

Widziałeś kiedyś wiatrołomy ? nie, to kto zdewastował ( ale pierdzielenie ).
Po drugie są nowe drzewa, które porastają całe zbocza już od paru lat i jestem tam często i patrze jak porastają zbocza.

Jedź i nie wracaj, przepal se mózg, restartuj system bo stary Ci nawala i jest coraz gorzej.
www.velotech.pl

Piotr pisze:Widziałeś kiedyś wiatrołomy ? nie, to kto zdewastował ( ale pierdzielenie ).
Po drugie są nowe drzewa, które porastają całe zbocza już od paru lat i jestem tam często i patrze jak porastają zbocza.

Jedź i nie wracaj, przepal se mózg, restartuj system bo stary Ci nawala i jest coraz gorzej.
Wiatrołomy ?
Aż tak wielkie !?
Co ty bredzisz ?
Ja jeżdżę WYMAGAJĄCE trasy a nie takie jak ty dla "cieniasów" :-P
Wrócić , wrócę ... choć by dla tego żeby ciebie pownerwiać :mrgreen:

skolioza pisze:Wiatrołomy położyły parę lat temu znaczną część Beskidu Śląskiego na ten przykład - te tu na zdjęciach nie są przy nich wielkie...
Może i tak ale to co on ukazał na zdjęciu przypomina bardziej rabunkową wycinkę aniżeli wiatrołom.
Po za tym po jakimś czasie nie ma wyraźnych śladów czy to była wycinka czy inne spustoszenie.

skolioza pisze:Wiatrołomy położyły parę lat temu znaczną część Beskidu Śląskiego na ten przykład - te tu na zdjęciach nie są przy nich wielkie...
Karkonosze i Izery też były dotknięte tym żywiołem, ale jegomość z Jeleniej Góry wciąż tylko na jedną górkę podjeżdża i nie za bardzo jest zorientowany w okolicy, więc wybaczcie.
https://www.facebook.com/evobikesycow

Adamello pisze: Karkonosze i Izery też były dotknięte tym żywiołem, ale jegomość z Jeleniej Góry wciąż tylko na jedną górkę podjeżdża i nie za bardzo jest zorientowany w okolicy, więc wybaczcie.
Pieprzysz jak mały Kazio ... kolejny co mu się wydaje że ma kopyto niczym Armstrong.
Użycie określenia GÓRKA odnośnie tamtego podjazdu jest żenujące i wie o tym każdy kto tam był 8-)