Nie bardzo rozumiem co masz na myśli ...Lukanio pisze: Osz ty !
Szukam tutaj porady ale jakoś nikt nic nie wie
Nie bardzo rozumiem co masz na myśli ...Lukanio pisze: Osz ty !
Czegos tu nie kumamhit00r II pisze:Czy mogę mi ktoś powiedzieć co to za cudo?
Ile to może być warte - chodzi mi o samą ramę.
Coś mi się wydaje że to cholernie rzadka rama ...
Wypowiedzcie się czy mam rację.
Kupię od ciebie ten sprzęcik ;)hit00r II pisze:Nie bardzo rozumiem co masz na myśli ...Lukanio pisze: Osz ty !
Szukam tutaj porady ale jakoś nikt nic nie wie
LOL2ass pisze: Czegos tu nie kumam
http://forum.retromtb.pl/viewtopic.php? ... ht=bianchi
Aaaa faktycznie - nie spojrzałem na datę w poście.cardamon pisze:no jak kupisz jak go inny użytkownik forum kupił ? sprawdź czy ogłoszenie aktualne
Zupełnie o tym nie pomyślałem ...skolioza pisze:Hitek, walnąć Ci warna za robienie śmietnika na forum znowu?
zapomniałeś czemu poświęcony jest ten wątek, a czemu służy forum o wartości sprzętu?
Miały być dla mnie ... gdyby nie to że tylna obręcz puszcza przy kapslach tak samo jak w starym Crossmax'sieLukanio pisze:Ty Zbyszek ładne te koła Ale szkoda by mi było ładować do roweru nie są jeszcze wytarte obręcze. Chyba że tak juz koniecznie chcesz żeby zmieniły właściciela :P
Ty to z przyjściem na forum musisz mnie dobijać...hit00r II pisze:A takie ooo cuś
Mam już 3/4 crossmaxa ale to pewnie lepsze - całe i zdrowe.
Jaki może być koszt tych kół bez kasety ze zdrowymi obręczami
800 - 1000 zł
Niech się ktoś wypowie jeśli łaska
Kurde no ... wiesz jak to jest kiedy adrenalina uderzaskolioza pisze:Hitek, to nie jest temat o wartości sprzętu - drugi i ostatni raz upominam
Dzięki :)skolioza pisze:Hamulce Tektro, sygnowane też bywały jako Marin Lite w Marinach, korba Cyclone - było milion wcieleń z różnymi wzorkami frezów i nazwami - kowadło niestety