ja tez .....zastanawiam sieYvesMoi pisze:dla ścisłości, ja b iorę namiot więc problemu ze mną nie ma,,,,aaaaaaaooo

Moderator:corrado
ja tez .....zastanawiam sieYvesMoi pisze:dla ścisłości, ja b iorę namiot więc problemu ze mną nie ma,,,,aaaaaaaooo
Zmieści się w tym małym namiociku cały szwedzki dwór?marcin74 pisze:ja tez .....zastanawiam sieYvesMoi pisze:dla ścisłości, ja b iorę namiot więc problemu ze mną nie ma,,,,aaaaaaaooonie bedzie problemu
![]()
[url=https://lh3.googleusercontent.com/-mdHB ... width="400]Obrazek[/URL]
na te pare dni zamieszkamy w Palacu Poznanskiego .....namiot planuje dla rowerowcorrado1111 pisze:Zmieści się w tym małym namiociku cały szwedzki dwór?
A to już brzmi lepiej, tak to by było Wam niewygodnie.marcin74 pisze:na te pare dni zamieszkamy w Palacu Poznanskiego .....namiot planuje dla rowerowcorrado1111 pisze:Zmieści się w tym małym namiociku cały szwedzki dwór?
Na namioty i samochody jest trochę miejsca więc no problem.kaczko pisze:kraków nocuje na bank.
Nie wiem jeszcze gdzie, ale możliwe że też właśnie namiot weźmiemy.
Może jakaś jazda łodzią nocą?
Potwierdzam, dywan jest miękki.focker pisze:U mnie całe mieszkanie wolne, a dość często goście sypiają. Tyle, że na podłodze, na miękkim dywanie.
ooooofocker pisze:U mnie całe mieszkanie wolne, a dość często goście sypiają. Tyle, że na podłodze, na miękkim dywanie.
Krakusy podobno wyjeżdżają koło 7 rano od siebie. Jaro z Bydgosczu będzie już w piątek.dodo1989 pisze:O której kto zamierza być? Raczej ja będę startować w sobotę rano - po robocie po ciemku ciężko będzie się dało spakować.
My z Yvesem będziemy mieli nocne czuwanie.dodo1989 pisze:No to widzę, że będę musiał poważnie rozważyć piątek, bo w sobotę to jak tak wcześnie się nie zwlekę, a nie chcę, żebyście na mnie czekali
Autem 15 minkaczko pisze:tyle to do wandy jest ;)
w sumie to jak patrzę, to chyba nie aż tak, można się dogadać