Taaaa a biadoli że szmalu nie maRetromen pisze:To raczej nieuniknione...W czwartek jadę oglądać tego Scotta.
CześćRetromen pisze:http://risseracing.com/store/product_in ... ucts_id/68
Pomóżcie jak to kupić?
Ta firma ma również konto na US ebay.Koszty wysyłki do Polski USPS Priority express mail 69.75 $...Retromen pisze:diora, I to bardzo.
hit00r pisze: gdy wymieniłem obręcz w tylnym kole Crossmax to był taki raban jak bym każdemu z nich żonę zbałamucił
Wyglądają mi na 2009.Retromen pisze:Drogo wyjdzie ten interes z damperem... Odpuszczam szkoda "zachodu"
Skoro o crossmaxach mowa to orientuje sie z ktorego roku sa te co kupilem. Crossmax ST SSC obrecz ceramiczna na bezdetkowe opony?
Heh a ty pewnie trzymałeś mi rękę w gaciach że o tym wiesz ROBACZKUmarcin74 pisze:hithit00r pisze: gdy wymieniłem obręcz w tylnym kole Crossmax to był taki raban jak bym każdemu z nich żonę zbałamuciłprawdopodobnie jedyna rzecz jaka zbalamuciles w zyciu to ...... rekawice prawej reki
![]()
a kolo z piasta mavica i badziewna obrecza dt nie mozna nazwac Crossmaxem nooo chyba ze na form poswieconym kwiatom albo perfumom![]()
i
Pewnie jest zajebiście nie wygodne jak to Flite ...Retromen pisze:Trafiło sie nareszcie ładne siodłoNie wiem czy to oryginał, czy reedycja... Pod spodem niby data 95...
hit00r pisze:Pewnie jest zajebiście nie wygodne jak to Flite ...
Widocznie masz mniejszą dupę niż ja więc ci pasujemarcin74 pisze:[
najwygodniejsze jakie mamprzejechane tysiace km w zimowym rowerze
![]()
Na samych kołach pewnie zaoszczędziłeś 0,5 kg.Retromen pisze:Zwazylem dzisiaj GT. Wyszlo 12.1kg