Służyć ma krótkim wypadom w ciekawy teren. Bez katowania ale swoje musi wytrzymać. Na pierwszy ogień chciałbym zmienić amortyzator oraz damper. Wszystkie opinie oraz porady mile widziane. Zmiany części tylko na te z lat 90tych.
GT RTS 3
#1Witam. Zamieszczam zdjęcia mojego nowego MTB
Rower niedawno kupiony, 3 dni temu). Długo już szukałem jakiegoś klasyka. Po pierwszej krótkiej przejażdżce wiedziałem, że to dobry wybór. Rower po prostu idealnie na mnie pasuje. Czuję się na nim znakomicie. Szyy na miarę można by rzec. Siodełko, mostek, kierownica, super! Nie wiem dokładnie z którego jest roku, przypuszczam, że około 1994-95r. Rama alu, wahacz cro-mo. Oryginalnie na stx se. Na początek wymieniłem lewą manetkę była zwykła stx, korbę na Sugino Impel, tylną przerzutkę na deore xt 739, przód to czarny lx. Rower dostał nowe oryginalne klocki oraz kasetę.
Służyć ma krótkim wypadom w ciekawy teren. Bez katowania ale swoje musi wytrzymać. Na pierwszy ogień chciałbym zmienić amortyzator oraz damper. Wszystkie opinie oraz porady mile widziane. Zmiany części tylko na te z lat 90tych.
Ostatnio zmieniony 2016-04-09, 15:47 przez Retromen, łącznie zmieniany 1 raz.