I jeszcze damper. Miałem kupować jakieś powietrze, ale skończyło się na prze serwisowaniu i założeniu deluxa. Całkiem dobre wrażenie sprawia

CałokształtpolonezGLE pisze: Uwzględniając jednak Twój całokształt, obawiam sie, że nie skumasz i dalej będziesz myślał, że jestes zabawny...
te komponnety to żaden cud świata, łańcuch campy niestety nie pracuje tak płynnie i ładnie jak Shimano , a ten osprzet bardzo łatwo sie zarzyna jeżdżąc w górach max do tysiaka zwłaszcza jak nie omijamy kałuż i nie przenosimy rowera na plecach żeby tylko sie nie zachlapał .hit00r pisze:Wiedziałem że te bestie ci nie podarują![]()
Kaseta XTR 970![]()
![]()
![]()
Przecież oni nie będą mogli przez to spać ... w połączeniu z łańcuchem C9 starczy na 5 sezonów katowania
No łańcuch C9 jest cholernie twardy dla tego napisałem że można katować przez 5 sezonówPiotr pisze: te komponnety to żaden cud świata, łańcuch campy niestety nie pracuje tak płynnie i ładnie jak Shimano , a ten osprzet bardzo łatwo sie zarzyna jeżdżąc w górach max do tysiaka zwłaszcza jak nie omijamy kałuż i nie przenosimy rowera na plecach żeby tylko sie nie zachlapał .
Hicior , zadam ci pytanie , jeśli uważasz ze moja Kuwahara to za stare rmtb to za co uważasz starą geometrie i co pod tym pojęciem masz na uwadze ( on ma standardowe kąty 71/73 )
Ech ...Punkxtr pisze:hit00r nie istnieją łańcuchy, które można "katować" przez 5 sezonów. No chyba, że tylko zjeżdżając asfaltem
Żywotność przeciętnego łańcucha to ok. 800 - 1000 km (jeśli jeździsz z wysoką kadencją, dbasz o niego, nie krzyżujesz zbytnio, etc.).
Rohloff'a miałem kiedyś - 2 lub 3 sztuki. Wytrzymywał ok. 2800 km co było naprawdę niezłym wynikiem, ale tak twardy łańcuch pracował znacznie gorzej niż np. Shimano. Poza tym ta cena...
Mam plan na to - podkleić kawałeczek gąbki i na to naszyć łatę. Bo jest tam za mało poszycia żeby je ściągnąć i zaszyć.hit00r pisze:Zrób coś z tym siodłem panie![]()
Mi się podoba ... dziwne że ciebie nie zmaltretowały psychicznie te forumowe trolle za miks osprzętu
Możesz jeszcze spróbować skleić klejem coś na kształt Butaprenu.bartolini pisze:Mam plan na to - podkleić kawałeczek gąbki i na to naszyć łatę. Bo jest tam za mało poszycia żeby je ściągnąć i zaszyć.hit00r pisze:Zrób coś z tym siodłem panie![]()
Mi się podoba ... dziwne że ciebie nie zmaltretowały psychicznie te forumowe trolle za miks osprzętu