przejezdzalem wiele razy,a trafilem tu pierwszy raz .... cmenarz ofiar cholery z polowy XIX w
a tu ofiara nozownika Yvesa

na poczatku przejechalem ..ale po chwili pomyslalem o twoim filmiku i musialem sie wrocic
Ja wiem czy on idzie tak do przodu skoro ubodzy i słabi są nikomu do niczego nie potrzebni... Dla mnie to on się cofa niestety ponieważ matka ziemia daje tyle że wykarmi każdego a złodzieje i cwaniacy zagarniają więcej aniżeli są sami w stanie zeżreć wraz z ze swoimi dziećmi i wnukami.snack pisze:Z drugiej strony świat idzie do przodu.
okolice Kolumny i rzeki Grabiisnack pisze:nie wiem gdzie jest "Talar"chata jest na ulicy Beskidzkiej jadąc w kierunku Zjazdowej
Czyli się cofa do średniowieczasnack pisze:Skeevo, biedni są potrzebni bo muszą za garstkę złotówek na umowach śmieciowych zapi...ać na tych co wyżej siedzą
skolioza pisze:Pawlos, bardzo fajne miejsce !
Byliśmy i większość miejsc z Twoich miejsc znam Pozazdrościć takiej bazy wypadowej!
Ciężko się z Wami nie zgodzić, okolice Międzyrzecza są naprawdę świetne na rowerowe eskapady - mnóstwo lasów, zróżnicowane tereny, bo jest nie tylko płasko, do tego sporo smaczków do oglądania/zwiedzania, zwłaszcza różnego rodzaju obiekty MRU - z czystym sumieniem polecam, tym którzy w tych rejonach jeszcze nie kręcili.marcin74 pisze:Pawlos ..raj na ziemi tam masz![]()
snack ta chata to czasem nie okolice "Talara"