E-stay Panasonica to coś, czego się nie spodziewałem w kolekcji. Trzeba jednak ratować paskudę
Model MC Comp oferowany był w Europie, ale już nie w USA - tam marka została wycofana 2 lata wcześniej tj. w 1989r. Podwójnie cieniowane rurki Tange, seryjnie osprzęt Deore DX i opony Panaracer Smoke.
Macie parę fot na żer a ja powolutku działam
super jest!
ale przód to chyba nie Panaracer;)
...Panaracer jednak. Ostatnie zdjęcie zmyliło.
Mostek jest na jakiejś samoróbce redukcji?
Tak, jakaś taka śmieszna tuleja plastikowa.kapelusznik pisze:super jest!
Ja mam ochotę na Panaracer Magic tutaj
Bardzo fajny sprzęt
Pierwszy raz takiego widziałem u znajomego Holendra 8 lat temu i od razu mi się spodobał Także nie skop go
Pierwszy raz takiego widziałem u znajomego Holendra 8 lat temu i od razu mi się spodobał Także nie skop go
Stan przejściowy - musiałem pojeździć
Wymiana linek, pancerzy, serwis suportu z wymianą uszczelek w nim.
Korba będzie DX, metkę z FD doczyszczę, napęd prócz kasety niemal nowy, łańcuch Sachs.
Kokpit Nakamura + DX RapidFire bo nie znoszę tych push-pushów.
Hamulce Dia Compe. Marzocchi XC600 po serwisie olejowo-uszczelkowym, niestety stracił naklejki.
Sztywny pożegnałem, bo chcę mieć inną pracę niż w mojej Alpinestars Cro-Mega czyt. wygodniej ale nadal wyścigowo
Skopałem Ojcze ? Miśki tymczasowo są, ja wiem, nie zielone, ale robią robotę
Wymiana linek, pancerzy, serwis suportu z wymianą uszczelek w nim.
Korba będzie DX, metkę z FD doczyszczę, napęd prócz kasety niemal nowy, łańcuch Sachs.
Kokpit Nakamura + DX RapidFire bo nie znoszę tych push-pushów.
Hamulce Dia Compe. Marzocchi XC600 po serwisie olejowo-uszczelkowym, niestety stracił naklejki.
Sztywny pożegnałem, bo chcę mieć inną pracę niż w mojej Alpinestars Cro-Mega czyt. wygodniej ale nadal wyścigowo
Skopałem Ojcze ? Miśki tymczasowo są, ja wiem, nie zielone, ale robią robotę
bardziej mnie ta Nakamura razi niż ten Marcok, choć szczerze jak o wideł chodzi i miałby być amor, to chyba Manitou 2 z purpurą by ładniej zagrał z ramą
Jakiegoś Mańka mam ale do serwisu i pewnie trzeba by mu założyć sprężynę. Wyglądać by na pewno lepiej wyglądał, ale ten Marcok przynajmniej działa i do tego nieźle Zamiast Nakamury (wiem, za nowa i cnc) pasuje mi żółty oczobitny Answer ATAC a weź taki zdobądź... Póki co jeżdżę i prowadzi się super. Konfig zmieni się na pewno nie raz - najpierw zarzucę Magic'i i korbę DX do kompletu zamiast tego XT biopace, akurat trafiłem ładną.