Wrzucam zalążek mojego projektu który chcę ukończyć do końca roku.
Za bazę posłuży mi frameset GT Tequesta z 1997 roku
Na tą chwilę osprzęt wygląda następująco
- korba Sugino Impel
-sztyca XT 26.8
-obręcze XT z piastami Mavic Ceramic
-hamulce i klamki Avida SD1 bodajże
-reszta to pełna grupa XT z 1997 r
Do pełni szczęścia brakuje mi tylko mostka Kore , kierownicy Kore i oponek .
Będzie ogień
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
Cardamon będą vki myślałem o cantach , ale po pierwsze komplet Avidow mi zalega a po drugie rower wygladac będzie bardziej rasowo. Z supportem jeszcze nie skończyłem dopiero pod koniec miesiaca będę w domu. Na razie delegacja i na tłok pracy ;) Cardamonw zimę możemy się umówić na rowerki. On one fatty 26x4.0 i Romet 29x3.0 i 29x2.3 czekają w gotowości ;)
Sorry , ale tak dziala u mnie autokorekta w tablecie. Rozbija prawie każde słowo na dwa czlony (za zdrość , za wodowo itd) Piszę jedno zdanie chwilę a drugie tyle je poprawiam. Z retro zostawiam sobie tylko GT . Kończy mi się powolo przestrzeń a niestety będzie jeszcze gorzej bo szykuje mi się zakup własnego M .Zamiast się cieszyć ciągle mam w głowie , gdzie ja to wszystko upchne;)
znam ten ból, mieszkając u matki miałem przynajmniej dość bezpieczną piwnicę na "gorsze" graty a teraz na swoim mam upchane pod łózkiem w sypialni, za kanapą w salonie, po komodach i jeden wisi w korytarzu a drugi stoi pod nim, chwała mojej żonie że jest dość wyrozumiała, gdyby była pedantką to pozamiatane, spałbym z gratami na balkonie chybasztopi17 pisze:a niestety będzie jeszcze gorzej bo szykuje mi się zakup własnego M .Zamiast się cieszyć ciągle mam w głowie , gdzie ja to wszystko upchne;)
Hehe jak u mnie, tak jak u mnie
W sypialni śpię między żoną a 2 rowerami i trzeci pod łożem małżeńskim
W sypialni śpię między żoną a 2 rowerami i trzeci pod łożem małżeńskim
Nie odwiedzacie rodziców i teściów ? Ja zamiast się bujać z rowerem na dachu czy w bagażniku popodrzucałem tu i ówdzie, jak się pojedzie i człowiek ma dość siedzenia za stołem to się wymyka na rower
Sorki sztopi17 za offtop, super malowanie ma twoja Tequesta.
btw. piasty XT a obręcze Mavic
Sorki sztopi17 za offtop, super malowanie ma twoja Tequesta.
btw. piasty XT a obręcze Mavic
Spok offtopujcie grunt , żeby się dyskusja kręciła;) na obecnej stancji mam 1..2..3..4 rowery i u rodziców kolejne dwa. Najgorsze te współczesne monstery maja kierownice po 740 mm a to juz jest problem. Biedaki ciężko przez futryne ,, przepchac,,
Edi: z retro zostawiam sobie GT i dziewczyny Kastla. Jedyny rower w rodzinie który ma zagwarantowane zimowanie w mieszkaniu i jest zdecydowanie nie na sprzedaż. Czeka go mały upgrade z linkami, amorem i siodłem.
mam identyko
Bozia poskąpiła mi jednak czarnego widła, więc zasuwałem na czerwonym od stumpa. Ale to nie to samo.
Niemniej, rower zgrabny, i wygodny.
Bozia poskąpiła mi jednak czarnego widła, więc zasuwałem na czerwonym od stumpa. Ale to nie to samo.
Niemniej, rower zgrabny, i wygodny.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Mały update:)
GT już bez suportu. Niestety w pokojowych (chodzi o mieszkanie:) warunkach nie udało się go odkręcić. Oddałem do serwisu i rama już bez suportu do tego poprawiony gwint . Ze szpejów brakuje tylko mostka czarnego Kore ,FD XT i opony Conti Cross Country. Jak komuś zalega to proszę o kontakt:)
Ciągle zastanawiam się co z widelec. Mam problem bogactwa :)
-na sztywno z widelcem GT
-Manitou Spyder R (czerwony)
-Rock Shox Judy XC (zółto czarny)
GT już bez suportu. Niestety w pokojowych (chodzi o mieszkanie:) warunkach nie udało się go odkręcić. Oddałem do serwisu i rama już bez suportu do tego poprawiony gwint . Ze szpejów brakuje tylko mostka czarnego Kore ,FD XT i opony Conti Cross Country. Jak komuś zalega to proszę o kontakt:)
Ciągle zastanawiam się co z widelec. Mam problem bogactwa :)
-na sztywno z widelcem GT
-Manitou Spyder R (czerwony)
-Rock Shox Judy XC (zółto czarny)
Powoli do mety....
Do pełni szczęścia brakuje mi FD XT 737 28.6 dolny ciąg, żółtego mostka Kore i czarnej kiery Kore aa no i oponki Conti z brązowym boczkiem.
Do pełni szczęścia brakuje mi FD XT 737 28.6 dolny ciąg, żółtego mostka Kore i czarnej kiery Kore aa no i oponki Conti z brązowym boczkiem.
Pokaż zdjęcie w całości z kołami
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
jak tu kore, to ino czarny.
żółty ino do team-scream.
żółty ino do team-scream.
Mavici crossridy . Naklejki po prostu pozrywałem . Nie jest to jakiś wypas czy rarytas , żeby się bawić w dorabianie. Ile za tego Kora Panie Cardamonie
no!
ja miałem go z czerwonym, ale z czarnym lepiej!
ja miałem go z czerwonym, ale z czarnym lepiej!
Wystarczyła posprzątać piwnice i kolejny prezent świąteczny :)
Żal wyrzucać to pójdzie do GTka. Do końca układanki brakuje mostka 135mm. Cardamon ma żółtego NOSa tylko ciągle się boje, że będzie trochę przy krótki
Żal wyrzucać to pójdzie do GTka. Do końca układanki brakuje mostka 135mm. Cardamon ma żółtego NOSa tylko ciągle się boje, że będzie trochę przy krótki