Panasonic MC-4500

Pojazd dla ciotki do jeżdżenia do sklepu po bułki ;-) Znaczy będzie, jak skończę.
Rama przywieziona z zagranicy była pozornie w kiepskim stanie. Benzyna i WD-40 zmyły tłusty brud i pokazał się całkiem ładny lakier. W kilku miejscach odpryski, rudej niewiele.
Wyjąłem z szuflady co gorsze wizualnie STXy (z rd odpadła naklejka, szkoda tych ładnych bo ciotka i tak się nie zna :P ) i do roboty. Klamkomanetki trzeba było rozebrać, poprawić sprężyny i nasmarować.
Sztycę wymieniam, znalazłem ładną pasującą u Jasia. Tą może pomaluję i pójdzie do drugiego Panasa...
Ten już jeździ, regulacja, odwrócenie bieżnika na oponie z tyłu, błotniki, światełka (wiem, fe, ale pamiętajcie, to bułkowóz)
i nastąpi wręczenie. A teraz pracuję nad czymś ekstra, szczegóły wkrótce.

https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Marin PM '92, AE Concorde '96, Raleigh Technium Peak '92, Alpinestars Cro-mega DX '91, Cycle Wolf Tucano, Panasonic MC-7500 '89, Wheeler Team 9900 '93
Załączniki
panas.jpg

ładne ładne
właśnie czegoś takiego potrzebuję dla kobiety
ale z damkami słabo...
centurion accordo gt '88, gary fisher big sur '99, trek singletrack 950 '95, romet-universal '82, centurion-ritchey '90-91, nishiki bombardier '94, peugeot black rock '90, univega dual action-pro '96, koga-miyata traveller '91/ ramy; wheller 6600 '93, centurion accordo '87, katrga dx '90 /było: muddy fox courier comp '92, peugeot mackenzie '92, giant cold rock '90, '91, '92,