Jak juz ci się znudzi to go chętnie przygarne

No i bardzo dobrze. Ja często tak robię a zmieniam części później w miarę możliwości. Zresztą, gdyby każdy od razu budował odpicowaną maszynę to nudno byłoby na forum a tak to jest ruch w interesie. Mój Wicked zaczynał jako singlespeed z nowszymi szpejami a mialem przy tym taką radochę z jazdy jak nigdy.skolioza pisze:
Impas... jednocześnie wyjściem z niego nie będzie położenie ramy E. na rok i dozbieranie części - to nie kolejna stalówka którą znam - to coś innego na czym już chciałbym jeździć
Postanowiłem więc wrzucić w E. na razie to co się po domu wala nie użyte i jeździć Oczywiście bez obaw - nie zostanie obwieszona Tourneyem, ale też ładu i składu to co się w niej znajdzie na początku mieć nie będzie
Kolega Smolar zaraz skomentuje że retro-śmietnik czy cuś, ale pal sześć - z czasem i kasą będę ujednolicać i dążyć do założeń pierwotnych
racja ......ale kolorystycznie rewelacjaskolioza pisze:900 teoretycznie za stare do tej ramy
Dlaczego miałaby nie przyjmować? Rura się poszerza do dołu?skolioza pisze: ciekawostka Endorfina prawdopodobnie nie przyjmuje top-swingów W żadnej seryjnie prezentowanej E. nie bylo założonej takiej przerzutki Nawet wersje na M950 zubożane były przodem M738 (w czasach, kiedy nie było jeszcze down-swinga szaraka, czyli 953)