Kupiony za gorsze na łódzkiej giełdzie,pełna grupa Deore LX,nie ukrywam trochę odrapany,rama włoska z rurek CR MO,robiona zapewne dla amerykańskiej firmy odzieżowej
,planuje opony zmienić na jakieś normalne 1.95 bo na tych to można co najwyżej w trase polecieć
[URL=http://s1381.photobucket.com/user/Danie ... b.jpg.html]
Trochę pracy przy nim będzie. Pierwszy zmieniłbym ten regulowany mostek. Gumy od grip shiftów i klamkomanetki ? Eee... I nie są one z grupy LX.
Fajny osprzęt, super działa jak się go odświeży.
Wywal tego V z tyłu, zresztą przód też zmieniłbym na canti m550 - ktoś na forum chciał tanio oddać.
Wywal tego V z tyłu, zresztą przód też zmieniłbym na canti m550 - ktoś na forum chciał tanio oddać.
No właśnie osprzęt kierownicy nie oryginalny ale zostawiam jak dobrze działa,właśnie do kompletu by się przydał drugi canti,co do mostka,przy moim wzroście to nawet dobrze że jest bo czuje że ten rower jest ciut mały(dyskomfort po zmianie na sztywniaka)
Romet Turing Luxus,ZZR 1968 ,Kenboo M60,Fila Tulliride
kundelek
pomieszany, ale trochę pracy by go ujednolicić będzie.
pozdro
pomieszany, ale trochę pracy by go ujednolicić będzie.
pozdro
centurion accordo gt '88, gary fisher big sur '99, trek singletrack 950 '95, romet-universal '82, centurion-ritchey '90-91, nishiki bombardier '94, peugeot black rock '90, univega dual action-pro '96, koga-miyata traveller '91/ ramy; wheller 6600 '93, centurion accordo '87, katrga dx '90 /było: muddy fox courier comp '92, peugeot mackenzie '92, giant cold rock '90, '91, '92,
jaka masz piekna kolekcje samochodzikow
na start to rozloz typa, wyczysz dokladnie i zloz z nowymi czesciami, bardziej spojnymi
na start to rozloz typa, wyczysz dokladnie i zloz z nowymi czesciami, bardziej spojnymi
hehe miałem kiedyś buty FILA z USA
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
bez powiazania tzn na rzepy?Hubert pisze:Buty samsonite?
Ja mam laczki new balance ale to nie ma powiązania sie nie liczy.
Rower balance i buty new balance- powiązania nie ma między firmami.
Buty sznurowane, tak poza tym to mega wygodne i polecam.
Koniec bo będzie że zapaskudziłem wątek butami.
Buty sznurowane, tak poza tym to mega wygodne i polecam.
Koniec bo będzie że zapaskudziłem wątek butami.
Wbrew pozorom aż się zakręciłem wokół tej marki,może jakiś ubiór na rower?Czemu nie ale to na wiosnę
Teraz rozglądam się na innymi gejami,canti do kompletu i normalnych opon
Teraz rozglądam się na innymi gejami,canti do kompletu i normalnych opon
przejrzyj ostatnie kilka stron wątku z aukcjami - jacob z Wrocka chciał tanio oddać canti m550 :)
Jak by ktoś miał czesci do pedziów lx to pisać,a najlepiej całe pedzie