A ja bym je założył, nie popadajmy znów w jakieś ortodoksje aż tak. Mój cannon wygrał konkurs na rower roku a tam miałem dużo większy miks.
Lodzermensch
Taka mala zmiana a jaka duza roznica !!!!!focker pisze:dodałem napisy z czcionką wg oryginalnego wzoru
To prawda, potwierdzam. W Polsce jesteś w stanie kupić praktycznie wszystko, czasem za rozsądny pieniądz, czasem wręcz za bezcen. Trzeba tylko szukać i być cierpliwym.mcn pisze:Uwierz mi, że Cię stać!
Trzeba tylko cierpliwie przez kilka lat codziennie przeglądać oferty na portalach aukcyjnych.
To prawda, potwierdzam. W Polsce jesteś w stanie kupić praktycznie wszystko, czasem za rozsądny pieniądz, czasem wręcz za bezcen. Trzeba tylko szukać i być cierpliwym.[/quote]mcn pisze:Uwierz mi, że Cię stać!
Trzeba tylko cierpliwie przez kilka lat codziennie przeglądać oferty na portalach aukcyjnych.
focker pisze:Nawet teraz jest coś w umiarkowanej cenie:
https://www.olx.pl/oferta/rower-tytanow ... 05d55a8289
wcale nie za filigranowy do szczescia brakuje drobniejszego mostka i jest BAJKAfocker pisze:Nie powiem - trochę mi też chodzi po głowie pierwszy, tytanowy FSX - piękna sprawa, ale też trochę za bardzo filigranowy do tych rurek.