[center]

pacjent: Specialized S-Works 1998
rozmiar: 20,5"
kolor: grabber green
materiał: Specialized Metal Matrix M2 Ceramic Composite XX butted
pochodzenie: USA
masa: 1736g
współczynnik czadu: 6/10
Nawet nie wiedziałem, ze takiego rarytasa posiadam :)Adamello pisze:Powiem Ci Grzesiek - jak żyję i działam w branży to jeszcze mi się ta wersja nie trafiła. Ba nawet na własne oczy nigdzie takich nie widziałem.focker pisze:Fajnie by podeszła kolorystycznie Magura Frog.
Tylko wagowo trochę mniej.
Magurę Race Line planuję do Scotta Comp Racinga, tam też znakomicie podejdzie mi kolorystycznie i rower dostanie sportowego charakteru. Tu natomiast klasycznie, linkowo. No i muszę gdzieś wreszcie wykorzystać te klamki:
Kupny to jest tylko carbon, teraz z tym już nie ma problemu - są dostępne różne grubości płytek i sploty. A wycinam ręcznie dremelem. Dlatego każdy jest innySkeevo pisze:Widziałem kiedyś Twoją zmieniarkę z krótką wersją carbonowego wózka. Pięknie to wygląda a na dodatek sporo gram w kieszeni. Ty sam Adamello te wózki robisz czy to jakieś kupne?
Rzygasz tęczą ma się rozumieć?marcin74 pisze: rolmagi i inne osramy to wiadomo jak na mnie dzialaja![]()
![]()
ma sie rozumiecAdamello pisze:marcin74 napisał/a:
rolmagi i inne osramy to wiadomo jak na mnie dzialaja
Rzygasz tęczą ma się rozumieć?
To tak jak ja na kampaniolo i mufę 70mm.
Raczej starsze. Nie potrafię dokładnie określić rocznika, ale wydaje mi się że retro pełną gebą.Skeevo pisze:Świetny jest ten Spec! To siodło SDG to jeszcze coś z epoki czy już coś współczesnego? Bardzo fajne z resztą. Już je kiedyś widziałem w którymś z Twoich rowerów.