Nowy nabytek
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Stan rzeczywiście powala
kilka ciekawostek wychwyciłem - Kettler a na główce logo KHS - oni robili im ramy?
przednia piasta DX, tylna LX - fabryka?
shark fin z mocowaniem zapasowych szprych - fajny patent
kilka ciekawostek wychwyciłem - Kettler a na główce logo KHS - oni robili im ramy?
przednia piasta DX, tylna LX - fabryka?
shark fin z mocowaniem zapasowych szprych - fajny patent
ratujem, co możemcorrado1111 pisze:Ale stan, zacznij grać w Totka.
na to wygląda, ale pewności nie mam - może jakiś fan marki się ujawni i wyjaśniskolioza pisze:Kettler a na główce logo KHS - oni robili im ramy?
tak, stan 100% fabrycznyskolioza pisze:przednia piasta DX, tylna LX - fabryka?
Niemiec chyba jeszcze płacze że sprzedał :)
Stan obłędny, ja bym go na ścianę odwiesił...
Stan obłędny, ja bym go na ścianę odwiesił...
Połykaczem kilometrów to on nie był. Niemiec jakby tylko po bułki na drugą stronę ulicy jeździł to bardziej by go styrał.
polonezGLE pisze:Niemiec chyba jeszcze płacze że sprzedał :)
To nie jest logo KHS tylko pierwsze litery od Heinz Kettler Sportgeräte.skolioza pisze:Kettler a na główce logo KHS - oni robili im ramy?
Rzeczywiście jak z kapsuły czasowej. Bardzo dobry i kosztowny sprzęt na tamte czasy, pamiętam te rowery z przysyłanych do Polski katalogów "Quelle"
fanem KHS nigdy nie byłem, ale wydawało mi się że to jest właśnie logo, które mieli na główkach ramRadziej pisze:To nie jest logo KHS tylko pierwsze litery od Heinz Kettler Sportgeräte.skolioza pisze:Kettler a na główce logo KHS - oni robili im ramy?
Cóż, całe życie się człek uczy
Z tego co mi wiadomo to jest właśnie HKS. Dużo rowerów z latch 80tych i wczesnych 90tych miały to logo. Nie wiem czy to efekt jakiejś "współpracy" czy po prostu takiego logotypu używał kettler dla swoich rowerów.
Fajny rowerek, stan roweru zapiera dech w piersiach
Shark Fina z takim mocowaniem widzę pierwszy raz i życiu
Ciekawe czy komuś w historii MTB przydał się ten patent i zmieniał te szprychy będąc na wyjazdach.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
Piekny stan! Rower taki sobie...
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
przepiękna sztuka
#13rower wygląda, jak prosto ze sklepu. nie do wiary.
Biopace LX 48 zębów, linki wpuszczone w ramę, kciukomanetki LX, każdy detal piękny - łomatko, jaki okaz Ci się trafił!
klękam...
Biopace LX 48 zębów, linki wpuszczone w ramę, kciukomanetki LX, każdy detal piękny - łomatko, jaki okaz Ci się trafił!
klękam...
jeździłem: Pawik, Wigry 2, Trek 800, Gimondi, Liyang 200, Big Berta, Oakley, Tourist, Trek 850, Wagant i masą innych.
nie śpię, bo składam rower...
nie śpię, bo składam rower...