Kolejny spec.
Ma trochę śladów, ale nie jest źle.
A ja szukam takiej ramy)
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
ładny kolor, holender składaj składaj, fajnie się na nich jeździ
A no tak, Ty masz M2;)
Twój to 18"? Choć może i 19" jak mój
Kolor na fotach nie wyszedł. W rzeczywistości ten niebieski połyskuje na seledynowo:)
Podpoleruje to i coś będe zakładał.
Raczej będzie to takie - practical xc retro...wiadomo
Twój to 18"? Choć może i 19" jak mój
Kolor na fotach nie wyszedł. W rzeczywistości ten niebieski połyskuje na seledynowo:)
Podpoleruje to i coś będe zakładał.
Raczej będzie to takie - practical xc retro...wiadomo
bedzie fajna maszynaskolioza pisze:fajny ten niebieski z kremowym
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
nie będziemarcin74 pisze:bedzie fajna maszynaskolioza pisze:fajny ten niebieski z kremowym
nie mam wszystkich fajnych gratów a czas nie sprzyja kupowaniu
Kup ode mnie wszo XTR , amor , koła i będzie cacykapelusznik pisze: nie mam wszystkich fajnych gratów a czas nie sprzyja kupowaniu
Ładnie wizualnie i wagowo by wyszedł.
Endorfiny już nie ma ... został osprzęt , który zawędrował do Scapina a teraz Scapin też rozebrany - osprzęt muszę sprzedaćkapelusznik pisze:nie moge tego zrobić Twojej kobiecie;)
Mavici będą, ale nie cros smarki.
sprzedał jakiemuś szczęściarzowi;)
dzisiaj rozgrzebałem hamulce - czasochłonna robota.
免费图片上传网站
免费图片上传网站
Poszła na all ... szkoda mi jej ale tak musiało się staćskolioza pisze:tak poza tematem, co zrobiłeś z ramą endo?
Scapina chyba też będę musiał pogonić sęk w tym że ludzie dziadują i myślą że oddam to za bezcen.
A odnośnie hamulców XTR ... to roboty z nimi od cholery
Te 952 też łapią luzy
Jeśli łapią to pewnie mniej odczuwalne niż w tym starszym modelu
m952 nie ma, są m950 bez sprężynek i m951 ze sprężynkami, oba modele łapią luzy tylko w m951 dzięki sprężynkom nie klekoczą
a łożyska wyczyściłeś ??kapelusznik pisze:sprzedał jakiemuś szczęściarzowi;)
Moje luzów nie mają, poza tym jest ta sprężynka.
Wyczyściłem :) Próbowałem też rozebrać sprężyne. Złamałem na tym nóż leathermana i się poddałem:)cardamon pisze:m952 nie ma, są m950 bez sprężynek i m951 ze sprężynkami, oba modele łapią luzy tylko w m951 dzięki sprężynkom nie klekoczą
a łożyska wyczyściłeś ??kapelusznik pisze:sprzedał jakiemuś szczęściarzowi;)
Rower skompletowany. Kilka zmian można by jeszcze wprowadzić i być może z czasem tak będzie:)
1000 post.
免费上传图片
1000 post.
免费上传图片
Piekny! Marzy mi sie taki. Opony do jazdy a nie do ogladania Napisz z ciekawosci ile wazy?
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
Rower będzie używany, ciężko dostać lekkie retro opony w ładnym stanie.Retromen pisze:Piekny! Marzy mi sie taki. Opony do jazdy a nie do ogladania Napisz z ciekawosci ile wazy?
Ważyłem go bez łańcucha i wychodziło 10,3kg - no bez szału. Koła, suport lekkie ale korba, kaseta niekoniecznie.
thanks;)YvesMoi pisze:good job.
Te blaty do korby ktore chciałes i mielismy sie zdzwonic to do niego?
Do tego, ale jeszcze dam szanse tym blatom.Retromen pisze:Te blaty do korby ktore chciałes i mielismy sie zdzwonic to do niego?
Pikny
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
Super jest Fajnie zgrałeś kolorystycznie po tych operacjach malarskich.