cdn.
[center]

Ano! Już dawno mnie korciło by stworzyć rower w stylu "raw" lub "rat" - czyli albo goły, industrialny look, jakby świeżo spod spawarki. Albo chamsko zapuszczony, zardzewiały, wyglądający na "nieciekawydozajumania".mekp pisze:To ta co stracila lakier ?
Sorry.polonezGLE pisze:No przeciez to jest budżetowy projekt...
No Rysiu w sumie mieszka niedaleko - po drodze do Milicza. Notabene też jest retro i ma trochę retro sprzętu z tego co mi wiadomo. Oczywiście na kołach 28".polonezGLE pisze:Jak retro to może od razu parafka Szurkowskiego ?
Przeglądałem juz ten tamat. Gość się sporo napracował na ten finalny efekt. Pewnie to tż niemało kosztowalo, bo komponenty top-klasse. U mnie "po taniości", a wygląda to tak:jacob pisze:fajnie to wyszło z tym lakierem, z resztą to malowani było takie sobie. Klasycznego barana wsadzasz?
moim zdaniem waga nawet fajna jak na ten rozmiar:
http://www.mtb-news.de/fo...e-jahre.648367/
nie wiem jak 89" i wcześniej, ale przypuszczam, że tak jak 90/91, a tam pacer-y zdecydowanie nie miały trekkingowej geometrii - tt stosunkowo krótka, czyli, że taki commuter czy jak im tam było, do barana jak znalazł. geometrycznie ta sama bajka co z moim "przełajem". Z tego co kiedyś mierzyłem to ten mój miał dokładnie taki same wymiary jak któryś tam rozmiar Pacer'a albo różnice były minimalne, dobrze już nie pamiętam.skolioza pisze:no nie wygląda to na tych fotach jak rama z trekkinga....
Wróć do „Retro SZOSA / PRZEŁAJ”