Marka ramy

Witam , kupiłem może :oops: okazyjnie ramę z damperem DNM torch , brak napisów itp. szukałem po necie ale nic nie znalazłem.Rama nigdy nie używana czyli nowa, w rurę sterową wetknięte były nalepki mountain cycle.Rower ponoć był cały na XT w ramie był suport bb-un72.

Reszta zdjec
Obrazek

Zapytam nieśmiało - ile ona waży?
Na pierwszy rzut oka przypomina marektowca, ale jak się przyjrzeć, to wykonie jest naprawdę fajne.
Ostatnio zmieniony 2015-01-02, 14:08 przez focker, łącznie zmieniany 1 raz.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/

Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .

Poskładałem cały rower i wyszło mi 14,5 kg, i tu nie jestem pewny czy to dużo czy normalnie przy fullu, poprzedni rower warzył 11,5 kg i czuć tą różnice masy w rekach a w jeździe jeszcze nie wiem bo pogoda nie dopisuje.Dodatkowe pytanie o długość montażową dampera ,na tym akurat się nie znam i nic nie znalazłem w sieci na temat tego co mnie interesuje, chodzi o dziurki do montażu na zdjęciu widać zamontowany damper i jego długość to 165 mm, mierząc od dziurki która jest na samej górze wychodzi mi 180 mm, czy mogę tam zmieścić amor o rozstawie np. 185 mm lub190 mm> Raczej geometria się nie zmieni.Pozdrawiam