Witam , kupiłem może okazyjnie ramę z damperem DNM torch , brak napisów itp. szukałem po necie ale nic nie znalazłem.Rama nigdy nie używana czyli nowa, w rurę sterową wetknięte były nalepki mountain cycle.Rower ponoć był cały na XT w ramie był suport bb-un72.
Reszta zdjec
Zapytam nieśmiało - ile ona waży?
Na pierwszy rzut oka przypomina marektowca, ale jak się przyjrzeć, to wykonie jest naprawdę fajne.
Na pierwszy rzut oka przypomina marektowca, ale jak się przyjrzeć, to wykonie jest naprawdę fajne.
Ostatnio zmieniony 2015-01-02, 14:08 przez focker, łącznie zmieniany 1 raz.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Waga bez dampera to 3,85 kg. Dzisiaj mi przyszła i bylem w szoku wyglądu jest naprawdę świetnie wykonana.Pozdrowienia w nowym Roku
Poskładałem cały rower i wyszło mi 14,5 kg, i tu nie jestem pewny czy to dużo czy normalnie przy fullu, poprzedni rower warzył 11,5 kg i czuć tą różnice masy w rekach a w jeździe jeszcze nie wiem bo pogoda nie dopisuje.Dodatkowe pytanie o długość montażową dampera ,na tym akurat się nie znam i nic nie znalazłem w sieci na temat tego co mnie interesuje, chodzi o dziurki do montażu na zdjęciu widać zamontowany damper i jego długość to 165 mm, mierząc od dziurki która jest na samej górze wychodzi mi 180 mm, czy mogę tam zmieścić amor o rozstawie np. 185 mm lub190 mm> Raczej geometria się nie zmieni.Pozdrawiam