w tych epicach to rozne widelce wkladali ,a na jeszcze innych sie scigali
a polskich gor w to nie mieszaj bo nie o tym tu mowa
no akurat chyba wie , zjeździł i jeździ nadal w terenie bardzo górskim więc tu się grubo myliszANDRIUBIKER pisze:piszesz bzdety ze ciezko czytac, wiec daj sobie na looz, wiecej gor zamiast lasu to zrozumiesz, po lesie to mozesz w nudnym kraju z simsami popylac, w polsce mamy gory i rower gorski sluzy do jazdy w nich, ale skad masz to wiedziec.... noga podawala zabawne heh
"wisi","powiewa","simsy"......kmiotek jestes Andriu....szybko ci nerwy puszczaja...,a obrazanie innych najlatwiej Ci wychodzi(zreszta nie pierwszy raz)ANDRIUBIKER pisze:a mnie tam wisi i powiewa gdzie jezdzi
Looknij w google :) Są i to piękne. Jak tylko dzieciaki podrosną i złoże znowu fulla to kiere już mam upatrzoną :)Adamello pisze: Andriu, jak chce zrobić na lekko to mostek thomsona nie będzie dobrym rozwiązaniem, a kierownic tej firmy nie ma.
ANDRIUBIKER pisze:zdenerwowac to ktos taki jak ty nie jest mnie w stanie w zaden sposob, a poprostu taki osobnik faktycznie mi wisi i powiewa, , a kmiotek to jest kazdy nieudacznik co musi do nudziazy do szwecji jechac bo w kraju sobie rady nie daje, wiec szukaj kmiotkow u siebie blizej w rodzinie,
na tym" szczotkowanym" jezdzilem pare latek ...faktycznie spec chwalil sie ,ze ta wersja jest lzejsza od tych malowanych....ale to byl nadal klocek-na mojej wadze bylo prawie 2.8zimny pisze: rama nie jest najlzejsza; sam lakier ciazy sporo (najlepiej wypadal zapewne szczotkowany model s-works z 2005???r taki z czarnymi napisami
a propo zdzierania dzisiaj dojechał rodzynek , atkie lubię najbardziejmarcin74 pisze:ANDRIUBIKER pisze:ladny byl w oryginale, nie zal Ci lakieru zdzierac???,![]()
![]()
![]()
![]()
to tylko spec
lepsze marki ze skory obdzieral![]()
co sobie tym razem zazyczyli ?himayer pisze:a propo zdzierania dzisiaj dojechał rodzynek , atkie lubię najbardziej
co zrobichimayer pisze:czarny mat [ poważnie ]
mówisz że taka kupa śmiechu bedzie ??elziomallo pisze:A mówią, że szewc bez butów chodzi
![]()
Uprzedź zanim zdjęcia całości pokażesz, będzie trzeba zapas chusteczek zrobić. Oglądanie jej może być bardzo... wzruszające ;D